Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Τραγωδία: 18χρονος εντοπίστηκε από τη μητέρα του νεκρός σε χωράφι στην Κρήτη

Ο γιατρός που έσπευσε στο σημείο πιστοποίησε τον θάνατο του άτυχου νεαρού

Μπροστά σε ένα σπαρακτικό θέαμα βρέθηκε η μητέρα 18χρονου όταν τον αναζήτησε.


Ο 18χρονος σύμφωνα με το neakriti.gr, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ελαιώνα έξω από το χωριό Ατσιπάδες όπου ζούσε με την οικογένεια του.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Χάρακα, που ειδοποιήθηκε στις 16:40, από τους συγχωριανούς της οικογένειας.


Ο γιατρός που έσπευσε στο σημείο πιστοποίησε τον θάνατο του άτυχου νεαρού και το ασθενοφόρο αποχώρησε από το σημείο, το οποίο αποκλείστηκε από την αστυνομία μέχρι να διενεργηθεί αυτοψία από την ΕΛ.ΑΣ. και ιατροδικαστή.


Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 18χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη.

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι δυνατόν τι λόγια να πεις στην μάνα ποσο κουράγιο να κάνει ο Θεός να την βοηθήσει καλο παράδεισο να εχει το παιδάκι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365