Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Πανελλήνιες 2021: Αυτοί είναι οι συντελεστές βαρύτητας για στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές

Οι συντελεστές βαρύτητας αναλυτικά

Του συντελεστές βαρύτητας για τις Πανελλήνιες 2021 και την εισαγωγή των υποψηφίων στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές καθώς και για την Πυροσβεστική Ακαδημία, τις ΑΕΝ και το Λιμενικό ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.


Στον καθορισμό των συντελεστών βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2021, καθώς και των ειδικών μαθημάτων, για εισαγωγή στις σχολές των ΑΣΕΙ. και ΑΣΣΥ, στη ΣΣΑΣ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις ΑΕΝ, στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων, καθώς και στις ΑΣΤΕ. του Υπουργείου Τουρισμού, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.


Από τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις επιστρέφουν οι συντελεστές βαρύτητας στη βαθμολόγηση των δύο από τα τέσσερα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, όπως ίσχυε έως το 2019. Ο βαθμός των δύο μαθημάτων βαρύτητας θα πολλαπλασιάζεται με 1,3 και με 0,7 αντίστοιχα.


Οι πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινάνε παραδοσιακά και φέτος στις 14 Ιουνίου 2021 με το μάθημα των Νέων Ελληνικών στα Γενικά Λύκεια και μία ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Ιουνίου 2021, στα Επαγγελματικά Λύκεια.


Οι συντελεστές βαρύτητας αναλυτικά






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365