Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Έρικσεν: Γαμώτο, είμαι μόλις 29 ετών - Συγκλονίζει ο γιατρός που τον επανέφερε

Συγκλονίζει η περιγραφή του Γερμανού γιατρού που επανέφερε τον Δανό μεσοεπιθετικό

Το Σάββατο, στη διάρκεια του Δανία-Φινλανδία για το EURO 2020, η εικόνα του Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο σόκαρε τους πάντες.


Ο Δανός μεσοεπιθετικός κατάφερε να επανέλθει στη ζωή και, πλέον, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.


Ο γιατρός που τον επανέφερε στη ζωή περιέγραψε, με συγκλονιστικό τρόπο, όσα συνέβησαν εκείνες τις στιγμές, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τα πρώτα λόγια του Έρικσεν.


Μιλώντας στο γερμανικό "Funke Medeingruppe", ο Γενς Κλέινφελντ είπε, μεταξύ άλλων, πως "...περίπου τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, ο παίκτης άνοιξε τα μάτια του και ήμουν σε θέση να του μιλήσω. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή γιατί σε τέτοιου είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ χαμηλότερες".


Επίσης, ο γιατρός αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον ποδοσφαιριστή. "Λοιπόν, είσαι μαζί μας;", τον ρώτησε με τον Έρικσεν να απαντά: "Ναι, είμαι πίσω, μαζί σου. Γαμώτο, είμαι μόλις 29 ετών".


Ο Γερμανός γιατρός τόνισε πως "εκείνη την στιγμή, σιγουρεύτηκα ότι ο εγκέφαλός του δεν είχε υποστεί βλάβη και ότι είχε επιστρέψει εντελώς".


Παράλληλα, εξήγησε πως όσες ερωτήσεις και να έκανε στον Έρικσεν έλαβε τις απαντήσεις που... έπρεπε να λάβει.


Τέλος, ο Κλέινφελντ αναφέρει ότι χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να του τοποθετήσουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να γίνει η μεταφορά του στο νοσοκομείο και καταλήγει, στη περιγραφή του, ως εξής: "Ήμουν 99% σίγουρος στο στάδιο ότι θα έφτανε στο νοσοκομείο και ότι η κατάστασή του θα παρέμενε σταθερή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365