Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Αυτό είναι το σκυλάκι της Καρολάιν που σκότωσε ο 32χρονος πιλότος - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Το φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε λίγες ημέρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, το πανέμορφο κορίτσι από την Αλόνησσο, όπου μαζί με την κόρη της Λυδία και τον σύζυγό της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, είχαν αναζητήσει τον περασμένο Δεκέμβριο να υιοθετήσουν ένα μικρόσωμο σκυλί.


Στην ανάρτηση του το φιλοζωικό σωματείο εκτός από την αναφορά που κάνει στον «άγγελο επί γης», όπως χαρακτηρίζει την Καρολάιν Κράουτς, δημοσιεύει και την φωτογραφία της πανέμορφης Ρόξυ του μικρού σκυλιού, που θυσιάστηκε στα χέρια του 32χρονου, ώστε να ενισχύσει το αρχικό άλλοθι του βρώμικου σχεδίου του που ήταν η ληστεία μετά δολοφονίας.


Αναλυτικά η ανάρτηση:


«Πριν λίγες μέρες όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε με τον τραγικό θάνατο της Caroline στα Γλυκά Νερά. Θα θέλαμε σαν σωματείο να γράψουμε λίγα λόγια στην μνήμη αυτής της υπέροχης κοπέλας γιατί είχαμε την τιμή να την γνωρίζουμε. Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν χτύπησε το τηλέφωνο εθελόντριας μας και άκουσε μια αγγελική φωνή να ζητάει να υιοθετήσει ένα από τα πολλά αδεσποτάκια μας.



Το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη ημέρα από την μια μεριά εμείς μαζί με την Roxy και από την άλλη η γλυκύτατη Caroline αγκαλιά μαζί με την μικρή Λυδία και τον Μπάμπη.


Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα την μικρή μας και δεν άργησαν να φύγουν αυτή την φορά αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους, την μικρούλα Roxy.


Η οικογένεια της Caroline ήταν από αυτές που εμείς οι εθελοντές τις θεωρούμε πρότυπα. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως η μικρούλα μας θα ζούσε πλέον γεμάτη από αγάπη και από φροντίδα.


Caroline ήσουν ένας άγγελος επι γης, με όλες τις έννοιες και τις αποχρώσεις της λέξης. Για την ακρίβεια, το όνομα σου θα έπρεπε να είναι δίπλα στο λήμμα “ΑΓΓΕΛΟΣ” στο λεξικό.


Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια. Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας. Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία».


Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί έλαβε ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος


Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στις 10 το πρωί έλαβε ο 32χρονος κατηγορούμενος από τον ανακριτή για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του. Κατά τη μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Ευελπίδων τα μέτρα ασφαλείας ήταν Δρακόντεια. O πιλότος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες, έδειχνε ψύχραιμος. 


Προηγουμένως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεων φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο για την εκτέλεση του Εντάλματος Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για τη δολοφονία της Καρολάιν. 


Στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν». Ο συνήγορος εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.


Σύμφωνα με το skai.gr, ο 32χρονος διώκεται για 2 κακουργήματα ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου και 2 πλημμελήματα ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις αρχές.


Ο Αναγνωστόπουλος ομολόγησε, μετά από 37 ημέρες τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του μέσα στο σπίτι τους προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Ο δολοφόνος, αφού σκότωσε τη σύζυγό του, στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία μετά φόνου σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές και την κοινή γνώμη.


Δουλέψαμε από την πρώτη μέρα συντεταγμένα και με πείσμα είπε ο διοικητής Ασφάλειας Αττικής Πέτρος Τζεφέρης. Πρόσθεσε ότι είναι υπερήφανος για τα στελέχη της ΕΛΑΣ που εργάζονται χωρίς ωράριο και με πάθος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365