Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΣΟΚ: : Κεραυνός σκότωσε 37χρονο βοσκό

Πένθος και θρήνος στο Μέτσοβο

Ο 37χρονος βοσκός βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή του Μετσόβου, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο, όταν ξέσπασε δυνατή μπόρα. Προσπάθησε να προφυλαχθεί, αλλά χτυπήθηκε από κεραυνό.


Πένθος και θρήνος στο Μέτσοβο για έναν 37χρονο άνδρα που σκοτώθηκε ακαριαία από κεραυνό. Πρόκειται για βοσκό, ο οποίος προσπάθησε να προφυλαχθεί, ενώ στην περισοχή ήταν σε εξέλιξη καταιγίδα, αλλά στάθηκε άτυχος. Ένας κεραυνός τον χτύπησε και του στέρησε τη ζωή…


Το τραγικό συμβάν έγινε στο Ανήλιο του Μετσόβου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο, όταν το απόγευμα της Παρασκευής (18/06) ξέσπασε δυνατή μπόρα.


Πιθανόν θέλησε να προφυλαχθεί από την βροχή επιλέγοντας να καθίσει κάτω από ένα δέντρο. Εκεί χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό με καθυστέρηση ωρών, αργά τη νύχτα κι αφού ο 37χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του.


Έτσι ενημερώθηκαν οι Αρχές και ακολούθησε επιχείρηση. Εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα στο σημείο όπου είχε χάσει τη ζωή του.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365