Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στην Κατερίνη: Μία σύλληψη για τη δολοφονία του 45χρονου - Ομολόγησε ο δράστης

Ο 58χρονος είχε προσαχθεί από χθες

Συνελήφθη ένας 58χρονος άνδρας στην Κατερίνη για την δολοφονία του 45χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα πίσω από το κοιμητήριο της περιοχής «Καλλιθέα».


Ο 58χρονος είχε προσαχθεί από χθες, κρατείται στην Ασφάλεια Κατερίνης και έχει ομολογήσει. Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.


Το θύμα πήγε στο σπίτι του 58χρονου, ο οποίος τον χτύπησε και τον έδεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 45χρονος είχε επιστρέψει πριν από λίγο καιρό από την Αυστραλία και ήταν τοξικομανής.


Ο 58χρονος μετέφερε τον 45χρονο στο κοιμητήριο όπου τον πυροβόλησε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.


Κάτοικος της περιοχής τηλεφώνησε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης και ανέφερε ότι εντόπισε τη σορό του άνδρα πίσω από τα κοιμητήρια. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, ενώ από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί.


Ξεσπάει η αδερφή του θύματος

Η αδερφή του άνδρα που βρήκε φρικιαστικό θάνατο, μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr, περιγράφει τις ώρες αγωνίας που είχε ζήσει η οικογένεια του, καθώς είχε εξαφανιστεί από το σπίτι από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (14-06-2021). «Είχα να τον δω από προχθές. Είχε φύγει από το σπίτι και τον ψάχναμε. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Δεν ξέραμε που έχει πάει. Όλη μέρα χθες δεν τον είδαμε. Και τελικά μάθαμε τα άσχημα νέα», αναφέρει η αδερφή του 45χρονου.


«Ήταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου. Ίσως και ο θάνατός του να έχει να κάνει με αυτό άλλα θα βγει σύντομα η αλήθεια » λέει η αδερφή του θύματος στο newsit.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365