Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στο οικογενειακό περιβάλλον της 64χρονης ψάχνουν το δολοφόνο

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ζωντανή αλλά βαριά τραυματισμένη

Η τρίτη δολοφονική επίθεση μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα εντείνει την ανησυχία για την έξαρση της εγκληματικότητας. Το τελευταίο, χρονικά, αιματηρό περιστατικό είναι η δολοφονία 64χρονης γυναίκας έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.


Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ζωντανή αλλά βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα. Γείτονές της τη βρήκαν και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.


Η 64χρονη γυναίκα είχε τραύματα στο λαιμό και τον ώμο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δέχτηκε πυροβολισμούς με όπλο μικρού διαμερίσματος και πως στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας.


Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας αιμορραγίας.


«Ξεψυχούσε μπροστά μας» 

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της 64χρονης Ελένης στην Αγία Βαρβάρα. Γειτόνισσα της που μίλησε στο Newsit.gr δεν μπορούσε να πιστέψει πως η γυναίκα που είδε αιμόρφυρτη, ήταν εκείνη που έβλεπε καθημερινά στη γειτονιά και γνώριζε την οικογένεια της. 


Άκουσαν, είπε, τους πυροβολισμούς περίπου στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021). Ο άνδρας της, είδε έναν άλλο γείτονα να τρέχει και τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος, του είπε ότι μια γυναίκα είχε πέσει και όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν. Αλλά αυτό που είδαν, δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό τους. 


Η 64χρονη γυναίκα ήταν “με αίματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού”, πεσμένη κάτω. “Ξεψυχούσε μπροστά μας” είπε η γυναίκα, μην κρύβοντας πως αρχικά όλοι πίστεψαν ότι η γειτόνισσα τους είχε πέσει και είχε χτυπήσει. “Μετά μάθαμε και τρελαθήκαμε”, τόνισε. 


Οι έρευνες για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Η 64χρονη που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα ήταν χωρισμένη και μητέρα δυο κοριτσιών.


Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει είναι πως ίσως να πρόκειται για έγκλημα με κίνητρο οικογενειακές ή και οικονομικές διαφορές.


Για την ώρα, οι έρευνες στρέφονται σε πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Φως αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν την 64χρονη, όπως οι κόρες της και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε οικονομικές διαφορές εξαιτίας ενός καθαριστηρίου που διατηρούσαν στην Αγία Βάρβαρα. 


Τη βρήκαν ζωντανή 

Η άτυχη 64χρονη βρέθηκε πεσμένη και βαριά τραυματισμένη σχεδόν έξω από το σπίτι της από περαστικούς και γείτονές της. Μια από τις γυναίκες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όσα έγιναν. 


Είπε ότι η κόρη της άκουσε κάτι “σαν βεγγαλικά” και όταν βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τι γινόταν, είδαν την 64χρονη πεσμένη στο δρόμο. «Πλησίασα και είδα τη γυναίκα πεσμένη κάτω. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας. Τη γνώριζα τη γυναίκα, ήμασταν τόσα χρόνια γείτονες. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί δεν είχα δει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα», είπε η μάρτυρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365