Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/6 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ενίοτε το μυαλό μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια! Τώρα που η Σελήνη και ο Δίας συναντώνται στον 12ο Οίκο σας του υποσυνείδητου και του μυστικισμού, δώστε σημασία… Μηνύματα μπορεί να σας προσεγγίζουν με διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που είστε συνηθισμένοι.
Σε αυτή τη θολή αλλά διαφωτιστική γωνιά σας συμβαίνουν οι πιο ενδιαφέρουσες δράσεις. Μην αφήσετε τη λογική να εμποδίσει τη διέλευσή τους… Παραμείνετε δεκτικοί και αφήστε το μυαλό να περιπλανηθεί!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην ταλαιπωρήστε μόνοι για την παραμικρή λεπτομέρεια, αγαπητοί Ταύροι! Η λαμπερή Σελήνη στους Ιχθύες ευθυγραμμίζεται με τον επεκτατικό Δία στον συνεργατικό τον 11ο Οίκο σας.
Είναι η στιγμή να ζητήσετε την όποια βοήθεια ή στήριξη χρειάζεστε για να προοδεύσουν οι ιδέες σας.
Αυτή είναι η ομορφιά της κοινότητας: Μπορείτε να βρείτε στους κόλπους της ό,τι αναζητάτε… Από ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια μέχρι μια συμβουλή για ένα εγχείρημα που είστε έτοιμοι να γνωστοποιήσετε!

ζώδια σήμερα 01/06 Δίδυμοι

Τώρα μπορείτε να κάνετε άλματα στην καριέρα σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Δία της εύνοιας, φορτίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν πόρτες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αρκεί να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Κάντε προσεγγίσεις σε άτομα που έχουν επιρροή, σε ομοϊδεάτες που μπορείτε να συμπράξετε… Και μην εκπλαγείτε αν βρίσκονται σε άλλη γεωγραφική περιφέρεια ή χώρα! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μπορείτε να επεκτείνετε την επιρροή σας από παντού, αγαπητοί Καρκίνοι! Η συνάντηση οραματισμού της Σελήνης με τον Δία στον διεθνή 9ο Οίκο σας, διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ακόμα και με διαδικτυακές επαφές, οι προσεγγίσεις ατόμων σε διάφορα μέρη χρειάζεται δημιουργική δομή και σχεδιασμό. Αυτό θα είναι το μυστικό σας όπλο, για να φτάσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε σε έξι μήνες από τώρα!

ζώδια σήμερα 01/06 Λέων

Οι συνέργειες κυριαρχούν στη σκέψη σας, αγαπητοί Λέοντες! Φροντίζει γι’ αυτό η επεκτατική ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον οραματιστή Δία, στον τομέα σας κοινών εγχειρημάτων. Έχετε μόνο να ωφεληθείτε αν ενώσετε ικανότητες και πηγές με άλλους… Γι’ αυτό αρχίστε να γνωστοποιείτε τα ταλέντα σας και τις ιδέες επεξεργάζεστε. Με τους σωστούς συμμάχους, θα είστε σύντομα μια αναγνωρίσιμη δύναμη!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Έφτασε η στιγμή να βγάλετε από μέσα σας κάτι που σας βαραίνει, αγαπητοί Παρθένοι! Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά τον τολμηρό και ειλικρινή Δία στον τομέα σας των σχέσεων. Θα σας είναι δύσκολο να μην πείτε όσα νιώθετε ή σκέφτεστε, ειδικά αν κάποιος σας θέσει το σχετικό ερώτημα. Αν για κάτι διστάζετε, σκεφτείτε τι πραγματικά σας φοβίζει… Και ορμήστε σε αυτό, όπως θα βγάζατε ένα τσιρότο! 

ζώδια σήμερα 01/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι καιρός να ανέβετε ξανά στο τραίνο της ευημερίας! Ακόμα κι αν χάσατε λίγο την ισορροπία σας, θα βοηθήσει τώρα η συνάντηση της Σελήνης με τον ορμητικό Δία στον τομέα σας της υγιούς διαβίωσης. Η έμφυτη αγάπη σας για τη χαρά και το παιχνίδι, θα βρει δημιουργικούς τρόπους για να βρει ευχάριστες συνήθειες. Πειραματιστείτε με μπαχαρικά, με φρούτα και λαχανικά, με νέες πρακτικές εξάσκησης. Καθετί καινούργιο θα αποτελέσει έμπνευση για να προσηλωθείτε σε αυτό! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Δώστε στα συναισθήματά σας χώρο, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα είναι μια θετική εξέλιξη για εσάς, υπό τη συνάντηση της Σελήνης με τον εκφραστικό Δία στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Ακολουθήστε τη ροή των αισθημάτων, δεν έχετε λόγο να τα κρύβετε όσα νιώθετε από τους δικούς σας ανθρώπους. Επιπλέον, αυτές οι δονήσεις ευνοούν το φλερτ και τις τρυφερές προσεγγίσεις!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, υπάρχουν πολλοί τρόπου για να βοηθήσετε τους άλλους! Είναι καλύτερα να τους αφήνετε να κάνουν τις δικές τους προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων τους, αντί να επεμβαίνετε για να τους σώσετε. Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον πραγματιστή Δία στον θεμελιακό 4ο Οίκο σας, ζητά απλώς να είστε παρόντες και καλοί ακροατές. Να παράσχετε στήριξη, μόνο όταν και αν σας ζητηθεί!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Βγάλτε τα φίλτρα σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Παραμερίστε τη διπλωματία ή την ασάφεια, μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς υπονοούμενα. Ακόμα κι αν ακουστείτε κάπως «ακατέργαστοι», οι άλλοι θα εκτιμήσουν την αλήθεια σας. Η Σελήνη συναντά τον εκφραστικό Δία στον επικοινωνιακό σας τομέα, απαιτώντας να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια θα σας απελευθερώσει!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Πάρτε το ρίσκο για κάτι που νιώθετε σωστό, αγαπητοί Υδροχόοι! Η διαισθητική Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Δία της εύνοιας, στον τομέα σας της εργασίας και των χρημάτων. Το ένστικτό σας μπορεί να εντοπίσει νέες ευκαιρίες για τα εγχειρήματα που σκέφτεστε, με προοπτικές που θα σας ταιριάζουν απόλυτα. Μην αφήσετε καμία επιλογή χωρίς να τη διερευνήσετε, ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, σας κατακλύζουν τα διλήμματα! Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη στο ζώδιό σας, που συναντά τον τολμηρό Δία και μπορεί να σας διχάσει: Αλλά τώρα πρέπει να παραμερίσετε τις αμφιβολίες, να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να εντοπίσετε τις προοπτικές τους. Πρέπει να είστε ειλικρινείς και ακέραιοι προς τον εαυτό σας, μην αυτοπεριορίζεστε απέναντι σε μια ιδέα που ίσως αποδειχθεί φαεινή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365