Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/6 Κριός 

Η πιο ευαίσθητη πτυχή σας παίρνει τα ηνία, αγαπητοί Κριοί! Η αισθησιακή Αφροδίτη θα διαμένει στον Καρκίνο μέχρι τις 27 Ιουνίου, ενεργοποιώντας τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Σε αυτό το διάστημα θα νιώθετε πιο τρυφεροί και ευγενείς…
Μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση, μετά την παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους και τον τομέα σας της δράσης. Θα εκτιμάτε περισσότερο ακόμα και τα μικρά πράγματα, τόσο στο περιβάλλον σας όσο και στις σχέσεις σας. Αν είστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου, δώστε μια ευκαιρία στα πιο ήρεμα άτομα που θα εκφράσουν ενδιαφέρον! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κάθε προσέγγισή σας αυξάνει τις προοπτικές της, αγαπητοί Ταύροι! Η γοητευτική Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και θα φορτίζει τον εκφραστικό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 27 Ιουνίου.
Ακόμα κι αν λένε ότι «ο έρωτας περνά από το στομάχι», εσείς θα στραφείτε σε πιο εστιασμένα και πνευματώδη άτομα.
Η ευστροφία θα είναι κυριολεκτικά αφροδισιακή τώρα, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους ελεύθερους… Αλλά μην παραβλέπετε και τη γλώσσα του σώματος! 

ζώδια σήμερα 02/06 Δίδυμοι

Ξαναθυμηθείτε πόσο όμορφο και εύκολο είναι το ρομάντζο, αγαπητοί Δίδυμοι: Η ζωηρή Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και τον 2ο Οίκο σας του γήινου αισθησιασμού! Ξεπροβοδίζοντάς τη από τα εδάφη σας, παραμερίζετε μια αεικίνητη τάση και αποζητάτε την ουσιαστική επαφή. Δεν θα σας αρκεί πλέον η επιφανειακή καθημερινότητα, θα θέλετε πιο θερμές δονήσεις… Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, αφήστε τον εαυτό σας να εξωτερικεύσει το συναίσθημά του! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η λάμψη σας εκτοξεύεται, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Αφροδίτη ορμά στα εδάφη σας και θα μείνει μέχρι τις 27 Ιουνίου: Είναι η περίοδος που θα τα κάνετε όλα, θα τα δείτε όλα – και θα απολαύσετε το να είστε το επίκεντρο της προσοχής. Να αναμένετε νέες γνωριμίες, επαγγελματικές ευκαιρίες και προσωπικά ρίσκα. Είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ή έστω να τολμήσετε κάποιες δοκιμαστικές αλλαγές! 

ζώδια σήμερα 02/06 Λέων

Το σύμπαν σας επιτρέπει να αφεθείτε στους ρομαντικούς οραματισμούς σας, αγαπητοί Λέοντες! Η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στον Καρκίνο και τον ιπποτικό 12ο Οίκο σας μέχρι τις 27 Ιουνίου. Μην νιώσετε τύψεις για τα ροζ γυαλιά σας, τολμήστε να κοιτάξετε τα πάντα πιο αίσια και με προοπτική. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα αφήσετε χώρο για ένα ιδιαίτερο άτομο, με διάθεση να κάνετε μαζί μια παραμυθένια απόδραση. Μόνο φροντίστε να διαχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα – και να ακούτε περισσότερο τη μούσα της έμπνευσης! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι συμπράξεις παίρνουν τα ηνία, αγαπητοί Παρθένοι! Μέχρι τις 27 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα διαμένει στον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας των συνεργιών και της τεχνολογίας. Θέστε ως στόχο να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αφήνοντας το σύμπαν να ορίσει τον ρυθμό της… Ίσως να προσπαθείτε υπερβολικά ή προς λάθος κατεύθυνση. Σε όποια φάση κι αν βρίσκονται οι σχέσεις σας, είναι καιρός να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο! 

ζώδια σήμερα 02/06 Ζυγός

Η αίθουσα των επισήμων ανοίγει για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Η ζωηρή Αφροδίτη που σας κυβερνά, περνά στον Καρκίνο και τονώνει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών καριέρας. Μέχρι τις 27 Ιουνίου δεν θα αρκείστε στα δεδομένα, θα γίνετε πιο τολμηροί και προνοητικοί. Μην διστάσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας, εμπιστευτείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ξέρετε ότι τελικά έχει σημασία το ποιον ξέρετε, γι’ αυτό ενδυναμώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και επαφές. Είναι η στιγμή για στρατηγική και ουσιαστική δικτύωση! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η περιπέτεια σας καλεί, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Αφροδίτη των απολαύσεων μεταβαίνει στον Καρκίνο, όπου φορτίζει τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης μέχρι τις 27 Ιουνίου. Είστε έτοιμοι να κάνετε νέες επαφές με άτομα από άλλες χώρες ή κουλτούρες, με την ανάγκη σας για περιπλάνηση αδάμαστη. Ελάτε σε επαφή με όσους θέλατε πάντα να επισκεφθείτε, ακόμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα… Και δεν αποκλείεται να βιώσετε και κάποια απρόσμενα ρομάντζα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Οι συγχωνεύσεις παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες! Η συνεργατική Αφροδίτη θα διαμείνει στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων μέχρι τις 27 Ιουνίου. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να προωθήσετε σημαντικούς τομείς σας: Τον οικονομικό, τον συναισθηματικό, τον πνευματικό αλλά και την υγεία σας. Με την Αφροδίτη παρούσα, είναι βέβαιο ότι θα ισορροπήσετε ξανά όλους τους δεσμούς σας, με την σέξι πτυχή σας φορτισμένη! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Παραμερίστε την αυτάρκειά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Αφροδίτη στρέφει την προσοχή σας στον ρομαντισμό, περνώντας στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Μέχρι τις 27 Ιουνίου θα σας θυμίσει ότι δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα, γι’ αυτό να γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει η θετική ανταπόκριση, όταν διαθέτετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία και λιγότερο στη δουλειά! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τελευταία περάσατε ταραχώδεις αλλά πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες στα προσωπικά σας! Φρόντισε γι’ αυτό η τολμηρή Αφροδίτη στους Διδύμους… Αλλά τώρα τους εγκαταλείπει για τα εδάφη του Καρκίνου μέχρι τις 27 Ιουνίου, κεντρίζοντας τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Μόνιμη συντροφιά σας θα γίνουν το χαλάκι της γιόγκα, τα βαράκια σας και αρκετό νερό. Ντυθείτε ανάλογα και αρχίστε… χωρίς να παραμελείτε τη ρομαντική σας πτυχή: Η θεά της αγάπης μπορεί να σας φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές, ακόμα κι όταν κάνετε πεζοπορία ή αναμένετε να ετοιμαστεί ο χυμός σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Οργανώστε ρομαντικά δείπνα και περίπατους στην ακροθαλασσιά το ηλιοβασίλεμα, αγαπητοί Ιχθύες! Η Αφροδίτη αφυπνίζει το πάθος σας και επαναφορτίζει τη χαρά της ζωής. Είστε έτοιμοι να αποζητήσετε περισσότερη ανεμελιά, τώρα που ο ζωώδης μαγνητισμός σας απογειώνεται. Ενδώστε σε κάθε είδους σπίθα – αν και μάλλον δεν θα χρειαστείτε επιπλέον ενθάρρυνση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365