Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Η σκηνή στην κηδεία της Καρολάιν που έβαλε σε σκέψεις – «Τότε έδειξε ο πιλότος πως ήταν ένοχος»

Ο πιλότος εκφώνησε τον επικήδειο και στη συνέχεια έκανε κάτι, που προκάλεσε αίσθηση…

Με τις αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά να διαδέχονται η μία την άλλη, τα τελευταία 24ωρα, συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, φέρνουν στο μυαλό τους σκηνές, που έκρυβαν πολλά. Ο πιλότος εκφώνησε τον επικήδειο και στη συνέχεια έκανε κάτι, που προκάλεσε αίσθηση…


Συγκλονίζει η αποκάλυψη που κάνει στενός φίλος της οικογένειας για τη στάση του 32χρονου πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν στις 14 Μαίου στην Αλόννησο, από την οποία γεννήθηκαν αμφιβολίες στην τοπική κοινωνία για την αθωότητα του καθ’ ομολογίαν δράστη.


«Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση οτι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ.


Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι» επισημαίνει ο φίλος της οικογένειας μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr.


«Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, είπα στην οικογένειά μου οτι ο Μπάμπης την δολοφόνησε» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια. Το κλίμα στην Αλόννησο είναι πολύ βαρύ για τον πιλότο, κυρίως για την υποκριτική του στάση απέναντι στην οικογένεια της Καρολάιν, αφού λίγα λεπτά πριν την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, αγκάλιαζε και φιλούσε τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του.


Η Σούζαν, μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Χώρα του νησιού, ύστερα από την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη στις αστυνομικές αρχές. Ελάχιστοι φίλοι της οικογένειας επισκέπτονται το σπίτι στην Αλόννησο, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και προσπαθούν να βρουν λίγα λόγια παρηγοριάς και αγάπης για τους δύο ανθρώπους που είδαν το παιδί τους να φεύγει από τη ζωή τόσο άδικα από τα χέρια ενός ανθρώπου που τον θεωρούσαν “παιδί τους”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365