Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Μια φωτογραφία της Κάρολαϊν τσάκισε το παραμύθι του Μπάμπη – Τα πέντε στοιχεία που τον «έκαψαν»

Τα σενάρια

Το βράδυ της Πέμπτης, 17.06.2021, ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε μετά από ανάκριση τουλάχιστον οκτώ ωρών πως δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Κάρολαϊν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.


Μέχρι να φτάσουμε εκεί -και μετά το… θέατρο 37 ημερών- χρειάστηκε να προχωρήσει η ΕΛΑΣ με προσεκτικά βήματα και να ανακαλύψει τα στοιχεία που τον πρόδωσαν σχετικά με την σκηνοθετημένη «ληστεία».


Ένα από τα πιο σημαντικά εξ αυτών, ήταν μία φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό της άτυχης Κάρολαϊν. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Mega ο Μαρίνος Αλειφέρης, στο κινητό τηλέφωνο της 20χρονης υπήρχε μία εφαρμογή μέσω της οποίας η ίδια έβλεπε όλα όσα κατέγραφε η κάμερα που βρισκόταν δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.


Στο κινητό της, λοιπόν, υπήρχε ένα καρέ που είχε καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, όπου ο πιλότος φαίνεται να βρίσκεται αγκαλιά με το μωρό στο σαλόνι τη στιγμή που υποτίθεται ότι είχαν ήδη μπει οι ληστές στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.


Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, το σενάριο που είχε κατασκευάσει με τους αδίστακτους ληστές να τον δένουν σφιχτά χειροπόδαρα και να του κλείνουν το στόμα και τα μάτια με ταινία, κατέρρευσε αστραπιαία μπροστά στους έμπειρους αξιωματικούς της ασφάλειας.


Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα στοιχεία «κλειδιά» για την εξιχνίαση του φόνου

Εν τω μεταξύ, για τα αποκαλυπτικά στοιχεία που είχαν προκύψει από τους ειδικούς αναλυτές προς το πρόσωπο του συζύγου της άτυχης Κάρολαϊν μίλησε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος

Ο ίδιος αποκάλυψε τα πέντε στοιχεία που οδήγησαν στην αποκάλυψη των πραγματικών γεγονότων που συνέβησαν στη μεζονέτα της φρίκης.


Στοιχείο πρώτο

Εξαρχής υπήρχαν επιφυλάξεις για τη «ληστεία» και ειδικά για τους τους «αόρατους δράστες». Το ότι δηλαδή οι υποτιθέμενοι ληστές δεν άφησαν ίχνη ούτε σε κάμερες, ούτε και στη σάρωση των κινητών τηλεφώνων της περιοχής.


Στοιχείο δεύτερο

Οι ειδικοί εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι -σύμφωνα με την εκδοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου- οι δράστες κράτησαν ασφυκτικά την Κάρολαϊν επί αρκετά λεπτά, ενώ σε αρκετά λιγότερο χρόνο θα μπορούσαν να την είχαν αφήσει λιπόθυμη.


Στοιχείο τρίτο

Το γεγονός ότι ο πιλότος υποστήριξε ότι ο ίδιος λιποθύμησε επί περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνος του. Αυτό έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στους ιατροδικαστές, καθώς οι ειδικοί λένε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Το να χάσει δηλαδή τις αισθήσεις του για τόση ώρα χωρίς εγκεφαλικές βλάβες ή άλλα σοβαρά προβλήματα.


Στοιχείο τέταρτο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε το γεγονός ότι οι δράστες έψαξαν επιλεκτικά το σπίτι για χρήματα αλλά μόνο στα σημεία που είχε υποδείξει ο πιλότος. Τα χρήματα που υποστήριξε ο πιλότος ότι πήραν, τα 10.000 ευρώ, όπως προαναφέραμε δεν υπήρξαν ποτέ. Θεωρείται όμως σπάνιο να είχαν μπει ληστές και να μην έκαναν… όλο το σπίτι άνω – κάτω.


Στοιχείο πέμπτο

Οι υποτιθέμενοι ληστές είχαν εγκαταλείψει τα κινητά του ζευγαριού, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, αφού συνήθως τα κινητά τα καταστρέφουν ή τα παίρνουν και τα εξαφανίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365