Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/6 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η Σελήνη στον διπλωματικό Ζυγό σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στις συμπράξεις! Μπορεί να μην σας αρέσει ιδιαίτερα να μιλάτε για συναισθήματα…
Αλλά πρέπει να παραδεχθείτε ότι ενίοτε είναι ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί μια διαφωνία. Ποιος ξέρει; Μπορεί η διαπραγμάτευση να βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα σημείο αιχμής, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην αφήσετε να σας παρασύρει καμία κακή διάθεση!
Η Σελήνη περνά στον 6ο Οίκο σας της υπευθυνότητας, φωταγωγώντας εκκρεμότητες: Οι οικιακές δουλειές δεν θα γίνουν από μόνες τους, γι’ αυτό βάλτε μουσική και κάντε πιο ευχάριστη τη διεκπεραίωσή τους.
Περάστε λίγο χρόνο έξω από το σπίτι, ίσως συνδυάζοντας τη βόλτα με την αφορά φρούτων και λαχανικών… Κάντε προμήθειες για το σαββατοκύριακο που έπεται!

ζώδια σήμερα 18/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ενδώστε στα καλλιτεχνικά οράματα και την αισιοδοξία σας! Με τη Σελήνη στον Ζυγό, φορτίζεται ο 5ος Οίκος σας της δημιουργικότητας και του ρομάντζου. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε το κλίμα για να προβληθείτε περισσότερο και να γνωστοποιήσετε όσα λαχταράτε. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν και θα εντοπίσουν όσα θα τους κάνουν ακόμα πιο ευτυχισμένα, με ευαισθησία προς τα συναισθήματα κάθε πλευράς!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορείτε να αντέξετε λίγη ευαισθησία παραπάνω! Η Σελήνη στον Ζυγό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και των ριζών, σας στρέφει σε φίλους και συγγενείς. Περάστε χρόνο κοιτώντας παλιές φωτογραφίες, ίσως και επιλέγοντας κορνίζες για να τις στολίσετε. Ζητήστε από τους πιο ηλικιωμένους να σας πουν ιστορίες από τα παλιά και καταγράψτε τις… Θα αποτελέσουν έναν θησαυρό για το μέλλον!

ζώδια σήμερα 18/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η ταχύτητα της σκέψης σας θα θυμίζει φλιπεράκι! Με τη Σελήνη περνά στον Ζυγό και την επικοινωνιακή πτυχή σας, καλή τύχη στην προσπάθεια να ακολουθήσετε τις φαεινές ιδέες σας… Αλλά όσες κι αν προλάβετε να κρατήσετε, θα έχετε αρκετό δημιουργικό υλικό να επεξεργαστείτε. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε άμεσα με τις λεπτομέρειές τους, παραμείνετε σε αυτή την οραματιστική τάση όσο διαρκεί! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τα πρακτικά σας ζητήματα θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή! Με τη Σελήνη στον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας και των οικονομικών, εστιάστε στον προϋπολογισμό σας. Αν κάπου έχει χαθεί η ισορροπία, μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Εξοικονομήστε από δευτερεύουσες δαπάνες, θέτοντας έναν στόχο που σας εμπνέει. Αξίζει να μελετήσετε την περίπτωση μιας επιπλέον απασχόλησης, για να ικανοποιήσετε την αυτάρκεια και κάποια «πολυτελή» γούστα σας! 

ζώδια σήμερα 18/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι καιρός να απαλλαγείτε από κάθε είδους αμφιβολίες… Η Σελήνη στα εδάφη σας, χρίζει πρωταγωνίστριες τις δικές σας ανάγκες! Όσο κι αν η γενναιόδωρη φύση σας θέλει να προσφέρει στους άλλους, τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με τα δικά σας εγχειρήματα. Με λίγη επιμέλεια, γρήγορα θα βρείτε ευέλικτους και ευχάριστους τρόπους να τα εξελίξετε. Δράστε προνοητικά και υποστηρικτικά, όπως θα κάνατε για οποιονδήποτε άλλον… Και μπορεί τελικά να υιοθετήσετε αυτή τη δημιουργική συνήθεια!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, απομακρυνθείτε από ανθρώπους και εφαρμογές και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας της απόδρασης και ανανέωσης, χρειάζεστε άμεσα μοναχικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε κακοδιάθετοι ή προβληματισμένοι με κάτι. Απλώς πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες ταχύτατες εξελίξεις και να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας. Χαλαρώστε και αφήστε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η ανάγκη σας για επαφή και καινοτομίας φορτίζεται, αγαπητοί Τοξότες! Φροντίζει γι’ αυτό η Σελήνης στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Οι χαλαρές στιγμές με φίλους ή/και συνεργάτες, μπορούν να μετατραπούν σε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Ωστόσο, προσέξτε σε ποιον εμπιστεύεστε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε… Δεν πρέπει να αποκαλύψετε προσωπικά ή επαγγελματικά μυστικά!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην εκπλαγείτε αν ξυπνήσετε με καινούργιες φιλοδοξίες που θα αδημονείτε να θέσετε σε κίνηση! Μπορεί να διαφέρουν από τις τωρινές σας, είτε να χρειάζονται προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε στήριξη για να προχωρήσετε σε κάτι σημαντικό: Το διαβεβαιώνει η Σελήνη στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας των κινήτρων. Παρά τις συνεχείς «επιφοιτήσεις», μην αμελήσετε να κάνετε τακτά διαλείμματα ή να περάσετε ευχάριστες ώρες με τους δικούς σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσέξτε μια τάση να πείτε περισσότερα απ’ όσα πρέπει! Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον εκφραστικό 9ο Οίκο σας, θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε… Αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσετε, ειδικά όσον αφορά κάποια κριτική. Δεν υπάρχει λόγος να πληγώσετε ή να θίξετε ανθρώπους, ακόμα κι αν είχατε άκακη πρόθεση. Ασχοληθείτε με τη διεύρυνση των επαφών σας σε φιλικό και διαδικτυακό επίπεδο. Αν τα ταξίδια επιτρέπονται πλέον στην περιοχή σας, αρχίστε να σχεδιάζετε κάποιες επανασυνδέσεις! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, προετοιμαστείτε για ένα πιο πικάντικο κλίμα γύρω σας… Η Σελήνη φλερτάρει στον Ζυγό και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης και των προσεγγίσεων! Η φαντασία σας είναι δραστήρια έτσι κι αλλιώς. Αλλά υπό αυτή την ερωτική αφύπνιση, μπορεί να δώσετε ζωή και στις πιο τολμηρές σκέψεις σας. Αν δεν έχετε κάποιο αντικείμενο πόθου αυτή την περίοδο, περάστε χρόνο με φίλους. Μόνο προσέξτε τα έντονα συναισθήματα, που μπορεί να φτάσουν και στην κτητικότητα ή την υπερβολή. Μην εξερεθίζεστε από μικροπράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365