Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δολοφονία γυναίκας έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα!

Η γυναίκα έφερε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραύματα στο κεφάλι

Μια γυναίκα βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βάρβαρα Αττικής. Η 64χρονη εντοπίστηκε από περαστικούς που ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.


Η γυναίκα έφερε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και η αστυνομία και παρέλαβε την 64χρονη γυναίκα. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 64χρονη ήταν διαζευγμένη και έχει μια κόρη.


Οι αρχές κάνουν λόγο για δολοφονία χωρίς ακόμα να έχουν εικόνα για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης.

    

Η οδός Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα όπου έγινε το έγκλημα αποκλείστηκε από την Αστυνομία και από σήμερα θα αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365