Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Κι αν το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό κίνητρο του πιλότου;

Η υπόθεση δεν τελείωσε

Υπάρχει άραγε και άλλο ζουμί πίσω από την ιστορία της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαΐν;


Μπορεί  το μεγάλο και κεντρικό μυστήριο της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά να λύθηκε με την αποκάλυψη πως ήταν εν τέλει ο σύζυγός της ο άνθρωπος που την σκότωσε, ωστόσο μια σειρά άλλων ερωτημάτων ξεδιπλώνονται σταδιακά και μέρα με τη μέρα γύρω από την όλη ιστορία. Ένα από αυτά έχει να κάνει με το αν ο θύτης έδρασε μόνος του ή είχε και κάποιο συνεργό.


Γενικότερα, η αίσθηση πως πίσω από τη δολοφονία κρύβεται κάτι άλλο που ακόμα δεν έχει έρθει στην δημοσιότητα είναι διάχυτη και υπερτονίζεται σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική παρέμβαση που κάνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, που έχουν καταπιαστεί με την υπόθεση είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος στην ΕΡΤ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφρασε υποψίες πως ο 33χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες που η γυναίκα του γνώριζε και δεν ενέκρινε.


Μπόλικα ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνα, πρόσφατα ένα από τα δυο μέλη του ζευγαριού είχε ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να βρει σπίτι προς ενοικίαση. Κατά πολλούς το ξεδιάλυμα αυτού του γεγονότος θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ξεδιάλυμα όλης της υπόθεσης συνολικά. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πάρα πολύ καλή πληροφορία, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;”, αναρωτήθηκε με νόημα ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.


Ο ίδιος μάλιστα, σε άλλη τηλεοπτική του παρέμβαση στον Alpha έκανε λόγο για δυο «περίεργες» πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών. «Η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», ήταν τα λόγια του.

 

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις. Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους», τόνισε μεταξύ άλλων.


Κρύβεται άραγε πίσω από το σπίτι στην Σούδα, το οποίο εν τέλει ποτέ δεν νοικιάστηκε, το αληθινό κίνητρο του δολοφόνου. Και το κυριότερο, θα μαθευτεί ποτέ το τι ισχύει ή θα μείνουμε για πάντα με την παρούσα εκδοχή, που είναι και η μοναδική επίσημη για την ώρα; Για να γίνει το πρώτο θα πρέπει ο δράστης να μιλήσει και να μην επιμείνει στα όσα μέχρι τώρα έχει πει. Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα φανεί τι από τα δυο θα ισχύσει: ή ένα ακόμα κεφάλαιο θα ξεδιπλωθεί ή απλά η ιστορία θα σβήσει κάτω από την έλλειψη περεταίρω στοιχείων, ομολογιών και αποκαλύψεων.


Πηγή: menshouse.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365