Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκαν αστυνομικοί που πήγαν να σταματήσουν τσιγγάνικο γλέντι

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.


Περίπου στις 04:00 και ενώ Ρομά είχαν στήσει ξέφρενο γλέντι στην περιοχή, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, μετά από κλήση που δέχτηκαν, για διατάραξη κοινής ησυχίας.


Στο θέαμα των Αρχών, υπήρξαν αντιδράσεις με αποτέλεσμα να σημειωθεί επεισόδιο μεταξύ Ρομά και αστυνομικών. Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ οι Ρομά προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.


Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο “424” Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προσαγωγή εννέα ατόμων, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για το συμβάν.

2 σχόλια:

  1. Τελικά μόνο οι γύφτοι και οι Ρομά θα κάνουν πανηγύρια .Πλέον γάμοι σε νησάκια και παραλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως γάμος με πολύ κόσμο είναι εκτός μόδας πια...Κοπάδια από θείτσες δεν θέλει κανείς...Οι πολύ κοντά στο ζευγάρι και τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365