Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Χαλκιδική: Πυροβολισμοί σε καφέ – μπαρ στον Ν. Μαρμαρά – Δύο τραυματίες

Το περιστατικό ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε καφέ – μπαρ στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.


Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ένας 20χρονος θαμώνας του καταστήματος ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν άγνωστο. Τότε, ο τελευταίος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε κατά του 20χρονου και ενός 25χρονου, επίσης θαμώνα του καφέ.


Οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν, ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στους μηρούς και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.



Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου συνέλεξαν κάλυκες και βολίδα, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.


Το περιστατικό ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365