Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ιερέας σκότωσε γάτα με ράβδο και την πέταξε στα σκουπίδια

Ο κληρικός έγινε αντιληπτός από περαστικό, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία

Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται από χθες ο 88χρονος συνταξιούχος ιερέας, ο οποίος κατηγορείται οτι σκότωσε με ράβδο μία γάτα, την τοποθέτησε σε σακούλα και την πέταξε στον κάδο σκουπιδιών.


Ο κληρικός έγινε αντιληπτός από περαστικό, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (31-05-2021). Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Βόλο. Σε βάρος του ιερέα ασκήθηκε δίωξη για θανάτωση ζώου και βεβαιώθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.


Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κατά τη διάρκεια της κράτησής του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Μόλις λάβει εξιτήριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να απολογηθεί, αφού η δίωξη είναι κακουργηματική.


Τα παιδιά του 88χρονου έσπευσαν γρήγορα στα κρατητήρια για να του συμπαρασταθούν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται είτε ο ανακριτής Βόλου να λάβει απολογία στο Νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες, είτε ο ηλικιωμένος να κληθεί σε απολογία με κλήση ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365