Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Σοκ: Κάρφωσε κουζινομάχαιρο στην πλάτη της μάνας του

Ο 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί που κλήθηκαν να πάνε σε ένα σπίτι στη Βοιωτία, έπειτα από καταγγελίες ότι μία γυναίκα φώναζε για βοήθεια.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν μπήκαν στο σπίτι είδαν την 87χρονη μέσα στα αίματα με το κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην πλάτη και τον 65χρονο γιο της δίπλα.


Η γυναίκα παρόλο που έφερε τραύματα από μαχαίρι και σε άλλα μέρη του σώματός της είχε τις αισθήσεις της και είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της είναι αυτός που της επιτέθηκε με το μαχαίρι.


Οι αστυνομικοί αφού πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, κάλεσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει την ηλικιωμένη η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Ο 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365