Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Εύβοια: Ιερέας άνοιξε φέρετρο νεκρού από κορονοϊό και φώναζε ότι δεν υπάρχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο

Εξωφρενικό περιστατικό κατήγγειλε εργάτης νεκροταφείου στην Εύβοια. Όπως λέει, ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου που πέθανε από covid19 παρουσία κόσμου και φώναζε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός!


Όπως αναφέρει το EviaZoom.gr, στα τέλη του περασμένου Μαΐου στην Εύβοια ένας ιερέας κήδεψε – χωρίς κανένα προληπτικό μέτρο – έναν 77χρονο που πέθανε από κορονοϊό.


Ο κληρικός άνοιξε κανονικά το φέρετρο, βγάζοντας και το σελοφάν, φωνάζοντας προς τους εργάτες του νεκροταφείου που αντέδρασαν ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός…»!


Πάντως, το πιστοποιητικό θανάτου από το Νοσοκομείο Χαλκίδας ανέφερε ξεκάθαρα ότι ο θάνατος του 77χρονου προήλθε από τον covid-19.


«Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορονοϊός», φώναζε ο ιερέας, όπως καταγγέλλουν οι εργάτες του κοιμητηρίου.


Δείτε βίντεο του EviaZoom.gr με την καταγγελία για τον αρνητή κληρικό:



3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365