Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/6 Κριός 

Είναι εύκολο να χαθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, αγαπητοί Κριοί… Και με τον Δία της επέκτασης στον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, είναι ένα συναρπαστικό περιβάλλον! Αλλά η Σελήνη στην Παρθένο και τον αποδοτικό 6ο Οίκο σας, απαιτεί να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αντλήστε δύναμη από τις θετικές δονήσεις και γυρίστε στον ρεαλισμό. Παράλληλα σχεδιάστε μια έξοδο για απόψε, με τη ματιά στραμμένη στο σαββατοκύριακο που θα ξεκουραστείτε πραγματικά!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μια πτυχή σας απολαμβάνει να κάνει θυσίες για χάρη μιας σπουδαίας αποστολής… Είναι κι αυτό μέρος της γοητείας σας! Ωστόσο, δεν πρέπει η πρόθεση να βλάπτει εσάς τους ίδιους.
Μια σύγκρουση της τρυφερής Σελήνης με τον γενναιόδωρο Δία στους τομείς σας των ανθρώπων και του ρομάντζου, λέει ότι δικαιούστε να πείτε και κάποια «όχι». Για ό,τι δεν σας εκφράζει απόλυτα, φροντίστε να αρνηθείτε ευγενικά!


ζώδια σήμερα 16/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η ζωή σας χρειάζεται περισσότερη ισορροπία! Το απαιτεί μια αντίθεση του επεκτατικού Δία στον τομέα σας των φιλοδοξιών, με τη Σελήνη από την Παρθένο. Όσο κι αν απολαμβάνετε την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά σας, δεν πρέπει να ξεχνάτε τις απαραίτητες ανάπαυλες επαναφόρτισης. Δώστε άμεσα περισσότερη σημασία στην οικογένεια και τις προσωπικές σας ανάγκες που έχετε αμελήσει. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε για εσάς, κάντε το για τους αγαπημένους σας!


ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ενίοτε καταφέρνετε να αντιληφθείτε πότε κάτι «παραείναι καλό για να είναι αληθινό», αγαπητοί Καρκίνοι! Αλλά μια νεφελώδης όψη της Σελήνης στην Παρθένο με τον ορμητικό Δία στον επιδεικτικό 9ο Οίκο σας, μπορεί να επηρεάσει το κριτήριό σας. Όσο κι αν κάτι λάμπει, δεν πρέπει να παρασυρθείτε ή να πιεστείτε για τίποτα. Μείνετε στα απολύτως απαραίτητα καθήκοντά σας και φροντίστε να συμπορεύονται και οι άλλοι με τον ρυθμό που κινείστε!


ζώδια σήμερα 16/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, πάντα μια πτυχή σας είναι σε επαφή με την πραγματικότητα και κυριολεκτεί… Αλλά μια άλλη μπορεί να ταλανίζεται από βαθιά συναισθήματα! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση της Σελήνης στην Παρθένο, με τον πληθωρικό Δία στον 8ο Οίκο σας της έντασης και των εμμονών. Χρειάζεστε πιο προσεκτικές προσεγγίσεις σε όλους τους τομείς για να μην βρεθείτε σε αδιέξοδα… Από τα οποία ίσως και να μην θέλετε να «βγείτε». Δικαιούστε μια σύντομη περιδιάβαση εκεί, αρκεί σύντομα να προσγειωθείτε ξανά!


ζώδια σήμερα Παρθένος

Αξιοποιήστε την ομαδική τάση της ατμόσφαιρας, αγαπητοί Παρθένοι! Μην πέσετε στην παγίδα να σκέφτεστε ότι δεν έχετε κανένα να στραφείτε σε δύσκολες στιγμές. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε αντίθεση με τον γενναιόδωρο Δία, φορτίζεται ο τομέας σας των συνεργιών. Μπορείτε τώρα να ισορροπήσετε την ατομική με τη συνεργατική προσπάθεια, ακόμα κι αν αφορά μόνο ένα ικανό άτομο. Τα επιπλέον μάτια θα εντοπίσουν σημεία ίσως σας διαφεύγουν. Να ξέρετε ότι η συγκυρία ευνοεί και τις ρομαντικές συμπράξεις, με πολλά αμοιβαία πλεονεκτήματα!


ζώδια σήμερα 16/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η μεγαλόψυχη φύση σας δυσκολεύεται να θέσει όρια όταν πρόκειται να προσφέρετε βοήθεια! Αλλά μια σύγκρουση της Σελήνης στην Παρθένο με τον Δία στον τομέα σας των παροχών, θα σας δείξει τον τρόπο. Εντοπίστε εκείνο το σημείο που η εθελοντική σας πρόθεση καταλήγει σε «υποχρέωση», που δεν απορρέει από βαθιά μέσα σας. Ξέρετε, είναι κάτι παραπάνω από δεκτό να τραβάτε μια γραμμή, αν πρόκειται να μην σας μείνει απόθεμα για να φροντίσετε εσάς τους ίδιους!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η πρακτική σας ιδιοσυγκρασία αρέσκεται ενίοτε στο να εμπλέκεται σε δράματα άλλων! Αλλά ο Δίας στον θεατρικό 5ο Οίκο σας, συγκρούεται με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον κοινωνικό τομέα σας. Μην ρισκάρετε να σας απορροφήσει τόσο η κρίση που βιώνει κάποιος, που να μην μπορείτε να βγείτε από αυτήν. Μπορείτε να διαθέσετε κάποιον χρόνο για να ακούσετε το πρόβλημά του… Αλλά στη συνέχεια επιστρέψτε στη δική σας ζωή!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Επιστρατεύστε το χάρισμά σας στην ισορροπία, αγαπητοί Τοξότες… Αυτή τη φορά για να την επαναφέρετε στη δική σας ζωή, όχι των άλλων! Καθώς η φιλόδοξη Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον υπερβολικό Δία που σας κυβερνά, αφυπνίζονται οι τομείς σας της καριέρας και του σπιτιού. Δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή, αν μόνοι σας τραβάτε το σκοινί και από τις δύο πλευρές. Όσο δύσκολη κι αν σας φαντάζει τώρα μια απόφαση, να ξέρετε ότι τελικά όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ενδώστε στην ανάγκη σας για ελευθερία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Δεν θα σας ικανοποιήσει ο περιορισμός σε ένα γραφείο ή οι συνήθεις επαφές με φίλους. Η Σελήνη στον τομέα σας της περιπέτειας, αντιτίθεται στον Δία της ανεξαρτησίας στον εκφραστικό 3ο Οίκο σας. Αυτό που λαχταράτε, είναι να ακολουθήσετε το φύσημα του ανέμου και να πείτε ό,τι σας έρθει στο μυαλό. Κανείς δεν σας εμποδίζει να το κάνετε… Αρκεί να μην επηρεάσετε αρνητικά τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το σύμπαν σας προσφέρει μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε αξιολογήσεις! Μελετήστε το σπιτικό σας, το περιβάλλον σας και ειδικά όσα «καταναλώνετε». Με την αποδοτική Σελήνη σε σύγκρουση με τον επεκτατικό Δία στον τομέα του σπιτιού, ίσως να έχετε μια διαφώτιση για τη συναισθηματική ικανοποίηση όσων διαθέτετε. Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σας να αφορά την ελευθερία και τον αυθορμητισμό… Αλλά όταν σωρεύετε υπερβολικά «βάρη», πόσο ελεύθεροι μπορείτε πραγματικά να είστε; Σκεφτείτε το!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ποιες είναι οι πραγματικές και ποιες οι επιβεβλημένες υποχρεώσεις σας; Είναι καιρός να τις βάλετε σε μια σειρά, για να αντιληφθείτε και το κόστος τους! Ο επιδεικτικός Δίας στο ζώδιό σας, συγκρούεται με τη Σελήνη από τον τομέα σας των συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε αίφνης ότι οι σχέσεις σας πλήττονται από τις επαγγελματικές δεσμεύσεις σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, είναι καιρός να κάνετε διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξετε αυτό το δεδομένο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365