Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ζάκυνθος: Σοκάρουν οι διάλογοι των εκτελεστών – Θα σκότωναν τον Κορφιάτη μέσα στο νοσοκομείο

Σοκάρουν και τον πιο ψύχραιμο άνθρωπο οι διάλογοι των δραστών

Οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της 37χρονης συζύγου αναφέρονται και στον ηθικό αυτουργό του συμβολαίου θανάτου.


Σοκάρουν και τον πιο ψύχραιμο άνθρωπο οι διάλογοι των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο που ήρθαν στο φως μετά από κατάθεση μάρτυρα ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στην εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου.


Σύμφωνα με το MEGA από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτει πως μετά την εκτέλεση της γυναίκας, όταν οι δράστες συνειδητοποίησαν ότι ο επιχειρηματίας δεν είναι νεκρός σχεδίαζαν να τον σκοτώσουν μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τραυματισμένος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος μεταξύ τους:


38χρονος: «Μόνο την π… σκότωσες»


39χρονος: «Ναι μ…α, ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του. Έχεις ιδέα από 45άρι πως τρυπάει; Επειδή έχεις, μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει».


Τότε ο 38χρονος είπε πως πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, για να «το τελειώσουν» αν ήταν ακόμα ζωντανός.


Στη συνέχεια γίνεται και αναφορά στον ηθικό αυτουργό, τον επίορκο αστυνομικό, με τον 38χρονο να ακούγεται να λέει: «Στον π…η τον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ».


Λίγο αργότερα οι δύο άνδρες σταμάτησαν και πέταξαν ρούχα και τα κινητά.


Η κατάθεση του μάρτυρα - κλειδί

Η αστυνομία εξιχνίασε τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, μετά από την κατάθεση ενός μάρτυρα – κλειδί ο οποίος αποκάλυψε, επίσης, τα ονόματα του ηθικού αυτουργού και των φυσικών αυτουργών.


Από την έρευνα εντοπίστηκαν δείγματα DNA και αποτυπώματα στο φουσκωτό σκάφος διαφυγής και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Το θύμα φαίνεται πως είχε δώσει στοιχεία στις αρχές και σε μήνυση που υπέβαλε το 2018 αλλά και στην κατάθεσή του το 2021 σχετικά με τη δολοφονία της γυναικάς του.


Ο μάρτυρας υποστήριξε πως συναντήθηκε με τους δύο φερόμενους εκτελεστές στις 8 Ιουνίου 2020 στο Χαλάνδρι και πως όλοι μαζί πήγαν στον Πύργο για μία μέρα.


Στην κατάθεσή του, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, αναφέρει πως εκείνος ήταν ο οδηγός ενώ οι δράστες της δολοφονίας της 37χρονης, σύμφωνα με τη δικογραφία, κάθονταν στα πίσω καθίσματα. Όταν έφτασαν στην Ηλεία και πήγαν στην αποθήκη, εκεί όπου ήταν το κρυμμένο το φουσκωτό, συναντήθηκαν με δύο άλλους κατηγορούμενους.


Ο μάρτυρας, σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ανέφερε πως του είπαν να είναι σε αναμονή στις 9 Ιουνίου 2020, ημέρα της δολοφονίας, για να πάει στο ίδιο σημείο να τους παραλάβει.


Αφού τελικά επέστρεψαν στην Αθήνα, σε συνάντηση που είχε λίγα 24ωρα μετά με τον έναν από τους δύο φυσικούς αυτουργούς, του είπε να μην αναφέρει τίποτα για όσα έγιναν, γιατί ο συνεργός του θα τον σκότωνε καθώς «δεν χαρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365