Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Τούρκοι παρενόχλησαν ελληνικό σκάφος του Λιμενικού στη Λέσβο

Μία ημέρα πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, οι Τούρκοι προκαλούν…

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες ήμερα 13/6, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου.


Μία ημέρα πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, οι Τούρκοι προκαλούν… 


Περιπολικό σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο περιπολικό σκάφος του λιμενικού – Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Το ελληνικό περιπολικό σκάφος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους πληρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365