Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Δημήτρης της Λέσβου: Βρέθηκε και ομολόγησε ο οδηγός που την εγκατέλειψε

Η Δημήτρης είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 ένα άτομο εντοπίζεται νεκρό στο Φαληρικό Δέλτα

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο οδηγός που φέρεται να χτύπησε με το όχημα του, και στη συνέχεια να εγκατέλειψε, την Δημήτρη της Λέσβου, όπως ήθελε ο ίδιος να τον αποκαλούν.


Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, η προανάκριση για το τροχαίο εντόπισε τον οδηγό, που έχει ομολογήσει και αναμένεται να απολογηθεί.


Η οικογένεια του θύματος αλλά και η διοίκηση του Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες αρχές για ολιγωρία. Μάλιστα η οικογένεια της, ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. «Η σορός θα μπορούσε να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει αρχίσει η αναζήτηση της οικογένειας», λέει η δικηγόρος των συγγενών, Λίλα Ραγκούση.


Η Δημήτρης είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 ένα άτομο εντοπίζεται νεκρό στο Φαληρικό Δέλτα, μετά από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη. Όπως έμελλε να αποδειχτεί, θύμα ήταν ο ίδιος.


Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός “Silver Alert”, αυτό έγινε πολύ αργότερα, στις 25 Μαΐου, και χωρίς αποτέλεσμα. Όλον αυτόν τον καιρό, η σορός της Δημήτρης βρισκόταν στο νεκροτομείο του “Τζάνειου” Νοσοκομείου.


Τόσο η οικογένεια, όσο και η διοίκηση του “Silver Alert” καταγγέλλουν πως κανείς δεν ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα να ενταφιαστεί μόνη ως σορού αγνώστων στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365