Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/6 Κριός 

Προσέξτε τον υπερβολικό φόρτο εργασίας, αγαπητοί Κριοί! Πριν αναλάβετε κάτι επιπλέον, ελέγξτε αν είναι υπό έλεγχο τα τωρινά σας καθήκοντα. Το απαιτεί το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, που πυροδοτεί τον 6ο Οίκο σας της αποτελεσματικότητας και της οργάνωσης.
Απλοποιήστε το περιβάλλον σας για να μην λειτουργεί μεγεθυντικά στο μάτι, τακτοποιήστε τα πολλά χαρτιά και άλλα άχρηστα που βρίσκονται γύρω σας. Αξιοποιήστε τη λογική σκέψη σας για να στήσετε μια πιο αποδοτική καθημερινότητα! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, περνάτε σε μια φάση πάθους και «άτακτης» διάθεσης: Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο φλερτάρει με τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας!
Γι’ αυτό απολαύστε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής, στις διαπροσωπικές σας επαφές ή με όσα θα αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά να ξέρετε ότι υπό αυτές τις ακτίνες μπορεί να κάνετε και υπερβολές ή να είστε ανυπόμονοι.
Φροντίστε να αφήνετε τους άλλους να τελειώνουν τις προτάσεις τους… Ίσως αυτές οι τελευταίες λέξεις να είναι και οι καλύτερες! 

ζώδια σήμερα 17/06 Δίδυμοι

Η άνεσή σας γίνεται πρωταγωνιστής, αγαπητοί Δίδυμοι! Φροντίζει γι’ αυτό το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της θαλπωρής. Αν πρέπει να βγείτε από το σπίτι, ντυθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα και βολικά. Αν μπορείτε να μείνετε μέσα, ενδώστε στην ζεστή και ήρεμη διάθεσή σας. Ένα φλιτζάνι τσάι και η χαλαρωτική μουσική θα βοηθήσουν για να έρθετε πιο κοντά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Και αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, πηγαίνετε κατ’ ευθείαν για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε βέβαιοι ότι «εκπέμπετε» τα σωστά μηνύματα; Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον τομέα σας της επικοινωνίας, θα βοηθήσει να τα τελειοποιήσετε! Αναζητήστε τις χρυσές τομές σε κάθε διαπροσωπική επαφή με διερευνητικούς διαλόγους, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιες συνεργασίες, δοκιμάστε πρώτα τους πιθανούς υποψηφίους. Αν δεν μπορείτε να τηρήσετε κάποια χρονοδιαγράμματα, να είστε ειλικρινείς και να ζητήσετε παράταση! 

ζώδια σήμερα 17/06 Λέων

Μην αναβάλετε άλλο τις υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, φορτίζει τον ρεαλιστικό και πρακτικό 2ο Οίκο σας. Η πραγματική πρόκληση για εσάς, θα είναι να κινηθείτε με πιο χαρωπή διάθεση αντί να βιάζεστε. Μην αντισταθείτε στην ανάγκη για πολυτέλεια που σας χαρακτηρίζει, μπορείτε να την αξιοποιήσετε τη ακόμα και στην εργασία: Ντυθείτε όσο όμορφα θέλετε για την κάθε περίσταση, ακολουθήστε τη λίστα προτεραιοτήτων σας και να επιβραβεύετε τον εαυτό σας για κάθε ολοκλήρωση! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αυτή είναι η δική σας στιγμή, αγαπητοί Παρθένοι! Με το Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, η μοναδική σας οπτική πρωταγωνιστεί. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους πολλούς, ούτε να αναμένετε από άλλους να ακολουθήσουν τον δικό σας ρυθμό… Διοχετεύστε την εύνοια της ατμόσφαιρας σε εγχειρήματα που εκφράζουν εσάς. Πριν καν οι άλλοι ανταλλάξουν «καλημέρες», θα έχετε ήδη κάνει την πρωινή σας εξάσκηση και θα έχετε βάλει σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξετε την ώρα για κάποιες φιλικές επαφές! 

ζώδια σήμερα 17/06 Ζυγός

Μπορείτε να μειώσετε τον ρυθμό σας, αγαπητοί Ζυγοί; Το συστήνει το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, που ενεργοποιεί τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας. Επειδή θα είναι δύσκολο να είστε πολύ παραγωγικοί, αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Έτσι θα έχετε χρόνο για να σκεφτείτε περισσότερο και να οραματιστείτε τις μελλοντικές αποστολές σας. Αν κάποιες υποχρεώσεις δεν αναβάλλονται, χειριστείτε τις πρώτες. Μετά κάντε έναν περίπατο ή διαβάστε ένα βιβλίο! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Στρέψτε την περιέργειά σας σε όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο, αγαπητοί Σκορπιοί! Με το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας, αποζητάτε τις συμπράξεις. Μιας και είστε άτομα της ομάδας, δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε όλα τα άτομα ή τα θέματα που την αφορούν… Ξεπερνώντας την αρχική αδεξιότητα, μπορεί να γνωρίσετε ικανούς μελλοντικούς συνεργάτες αλλά και καινούργιους φίλους. Αυτός ο Οίκος αφορά επίσης την τεχνολογία, γι’ αυτό είναι καλή ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό και τις εφαρμογές σας. Μόνο να θυμάστε ότι ο επικοινωνιακός και τεχνοκράτης Ερμής, παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 22 Ιουνίου! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Χειροκροτήστε τα αγόρια της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες! Με το Τέταρτο της Σελήνης στον «ανδροκρατούμενο» 10ο Οίκο σας, οι φίλοι θα πρωταγωνιστήσουν. Ίσως κάποιος να χρειάζεται βοήθεια ή επιπλέον προσοχή, είτε να έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εσάς. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε τα βήματα που πρέπει, γιατί αυτός ο Οίκος αφορά και την καριέρα: Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν προοπτικές να υλοποιηθούν, αρκεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και επαφές! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, συνήθως το μέσο της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερο αυθορμητισμό! Αλλά το Τέταρτο της Σελήνης στον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, επιτρέπει να παρεκκλίνετε λίγο: Είναι καιρός να παραμερίσετε την υπερβολική υπευθυνότητα, να σκέφτεστε τόσο το κάθε βήμα σας. Ακολουθήστε λίγο στη ροή των πραγμάτων, δεν ρισκάρετε τις δικλείδες ασφαλείας. Ενδώστε στο πνεύμα της εξερεύνησης σε νέα πεδία και με άγνωστα υλικά! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Εστιάστε στους στόχους σας και μην παρεκκλίνετε από αυτούς, αγαπητοί Υδροχόοι! Μπορεί η πληθώρα πικάντικων μηνυμάτων με ένα ιδιαίτερο άτομο, να απαιτεί πλέον μια δια ζώσης συνάντηση… Και μπορεί να χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να υλοποιήσετε όλα όσα λαχταράτε. Γι’ αυτό ολοκληρώστε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις σας πριν φύγετε. Ακόμα και οι πλατωνικές επαφές θα σας γεμίσουν ενέργεια και ικανοποίηση. Μην εκπλαγείτε αν ολοκληρώνετε τις προτάσεις των άλλων και νιώθετε πιο κοντά από ποτέ! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Στρέψτε τον προβολέα στις συνεργασίες, αγαπητοί Ιχθύες! Το ρεαλιστικό Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, βοηθά να συνειδητοποιήσετε τα άτομα που είναι πάντα στο πλευρό σας. Μπορεί να πρόκειται για το ταίρι σας, έναν συνεργάτη ή έναν στενό φίλο. Είναι καιρός να αρχίσετε να δείχνετε την ευγνωμοσύνη σας, ακούγοντας περισσότερο και μιλώντας λιγότερο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365