Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

«Δεν είναι τυχαία η ψυχραιμία του δολοφόνου» - Προαναγγελία για ραγδαίες εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα

"Την επόμενη εβδομάδα τέτοια μέρα είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις"

Νέες αποκαλύψεις στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προανήγγειλε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.


Στη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκαν o δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, η κλινική ψυχολόγος Ίλια Θεοτοκά, ο τεχνικός διευθυντής αλυσίδας επισκευαστικών κέντρων Κωνσταντίνος Σαμαρτζής και η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.


"Το σκηνικό που είναι αναγκασμένος να περιγράψει ο δράστης δεν έγινε πειστικό από εισαγγελέα και ανακριτή. Αυτό το οποίο εξετάζεται και για αυτό είναι προσωρινά κρατούμενος είναι αν είναι επικίνδυνος για να κάνει άλλες ποινικές πράξεις μέχρι να γίνει η δίκη. Αν ο δράστης οδηγήθηκε εκεί από ένα ερέθισμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού θα εξεταστεί στο ακροατήριο και όχι τώρα. Τα κριτήρια για την προσωρινή κράτηση είναι πολύ συγκεκριμένα. Αν είναι ο κατηγορούμενος επικίνδυνος, υπάρχει ενδεχόμενο διαφυγής ή κάλυψης στοιχείων σημαντικών για τη δίκη" ανέφερε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης σε πρωινή εκπομπή του MEGA.


"Την επόμενη εβδομάδα τέτοια μέρα είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις", ανέφερε ο κ. Μαρακάκης και συνέχισε: "Από την πρώτη στιγμή είδαμε σε αυτή την περίπτωση έναν πατέρα και σύζυγό να βγαίνει στις κάμερες με τόσο συγκροτημένο λόγο και εμπειρία που δεν θα μπορούσε να έχει. Η απόκοσμη εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν τόσο ψύχραιμος και με την πιθανότητα της προετοιμασίας μιας τέτοια πράξης, δείχνει ότι δεν είναι τυχαίο. Λείπουν πολλά πράγματα από το παζλ. Αν λείπουν και πρόσωπα αυτό θα το δούμε".


"Δεν υπάρχει συμβόλαιο θανάτου με μια σφαίρα. Όταν κάποιος έχει δεχθεί 20 πυροβολισμούς σημαίνει ότι αυτός που βρίσκεται απέναντι τον ήθελε νεκρό. Εδώ δεν έχουμε ένα ατύχημα, δεν έχουμε ένα σπρώξιμο, μια εκπυρσοκρότηση. Έχουμε μια προσπάθεια να αφαιρέσει τη ζωή για πάνω από πέντε λεπτά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα", εξήγησε ο δικηγόρος.


Ο κ. Σαμαρτζής, από τη μεριά του, εξήγησε ότι ο κατηγορούμενος προφανώς έβγαλε την κάρτα από την κάμερα. "Υπάρχει ένα αρχείο καταγραφής που κρατάει σημειώσεις στο τι συμβαίνει στην κάμερα. Μπορεί να αποδειχθεί τι ώρα βγήκε η κάρτα, αν εξεταστεί το υλικό της κάμερας", εξήγησε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365