Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη ο Βούλγαρος βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα

Συνελήφθη πριν από λίγο ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.


Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα, είχε ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ. ηνική Αστυνομία.


Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.


Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.


Οπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365