Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ανοίγουν τα κλειστά κλαμπ και τα μπουζούκια και με όρθιους - Πώς θα λειτουργούν

Η κινητικότητα θα είναι μεγαλύτερη άλλα τα μέτρα σε αυτά τα κέντρα θα πρέπει να είναι πιο αυστηρά

Ανακοινώθηκαν τα προνόμια των εμβολιασμένων από την κυβέρνηση. Ανοίγουν και τα κλειστά κέντρα διασκέδασης (μεγάλες πίστες και κλαμπ, μπαρ) από τις 15 Ιουλίου ενώ θα υπαίθρια θα ανοίξουν τις πύλες τους την Πέμπτη 1 Ιουλίου. Οι κανόνες που θα ισχύσουν.


Όπως ανέφερε κατά την ενημέρωση της κυβέρνηση ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Άδωνις Γεωργιάδης οι αμιγείς χώροι, αυτοί δηλαδή που θα λειτουργήσουν αποκλειστικά και μόνο για εμβολιασμένους θα έχουν πληρότητα 60% χωρίς χρήση μάσκας. 


Από τις άλλη πλευρά, οι μεικτοί χώροι θα λειτουργήσουν με πληρότητα 25%. Οι πελάτες στους μεικτούς χώρους θα πρέπει να έχουν ανά χείρας αρνητικό rapid test. Την χαμηλότερη πληρότητα σε αυτή τη περίπτωση, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, την δικαιολόγησε λόγω και των μη καθήμενων στα συγκεκριμένο χώρο εστίασης. 


«Η κινητικότητα θα είναι μεγαλύτερη άλλα τα μέτρα σε αυτά τα κέντρα θα πρέπει να είναι πιο αυστηρά, εφόσον οι καταστηματάρχες αποφασίσουν να ανοίξουν τις πόρτες τους και για μη εμβολιασμένους» σημείωσε.


Με εφαρμογή που θα πρέπει να έχουν οι καταστηματάρχες θα ελέγχουν με QR CODE εάν ο πελάτης είναι όντως εμβολιασμένος. 

1 σχόλιο:

  1. πρώτοι πρώτοι και κάποιοι που πάνε και εκκλησία κάθε Κυριακή.Μιλάμε για άγνοια ή υποκρισία ?
    Μιλάμε για τραλαλά αφασιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365