Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 30/6 Κριός 

Παλεύετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες, αγαπητοί Κριοί! Αλλά μια σύμπραξη της Σελήνης με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες, αφυπνίζει τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Είναι καιρός να κάνετε μια ανάπαυλα – ή και περισσότερες, να μειώσετε λίγο ταχύτητα και να αποβάλετε την ένταση.
Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας φροντίδα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα αφρόλουτρο ή την επίσκεψη σε ένα σπα. Μιας και αυτός ο Οίκος αφορά και το υποσυνείδητο, να ξέρετε ότι η γραφή θα λειτουργήσει καθαρτικά για την ψυχή σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ώρα να επιστρατευτούν όλα τα – περιποιημένα – χέρια! Η Σελήνη συμπράττει με τον Ποσειδώνα της θυσίας, για να σας θυμίσει ότι δεν υπάρχει «εγώ» στις ομάδες.
Αν πιέζεστε να ολοκληρώσετε ένα εγχείρημα για να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας, τώρα καλέστε τους συμμάχους σας και ολοκληρώστε τη.
Βεβαιωθείτε ότι είστε όλοι σύμφωνοι για τις διαδικασίες… Και αν κάποιος δεν αποδίδει, συζητήστε το ιδιαιτέρως. Αν έχει χάσει το ενδιαφέρον του, είναι καλό για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι σας!

ζώδια σήμερα 30/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οραματιστείτε το φιλόδοξο μέλλον που θέλετε να έχετε! Η συνάντηση της Σελήνης με τον απεριόριστο Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας, προσδίδει διαύγεια και εστίαση στους στόχους. Κατασταλάξτε στα πραγματικά σας ζητούμενα και πάρτε τα ηνία της ζωής σας. Γνωστοποιήστε τις θέσεις σας για να αρχίσουν να συζητούνται, σχεδιάστε όσα θέλετε να πετύχετε αυτό το καλοκαίρι. Να θυμάστε ότι και η πιο μακρά διαδρομή, ξεκινά από ένα βήμα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Προσέξτε τα λόγια σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον ασαφή Ποσειδώνα, θολώνει κάπως τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Όσο ευχάριστα κι αν είναι όσα λέτε, ίσως κάποιοι να προσβληθούν ή να θιχτούν άθελά σας. Να σκέφτεστε διπλά την κάθε ανάρτησή σας, ώστε να προκαλεί τον διάλογο και όχι διαμάχες. Τα υπολογισμένα ρίσκα ευνοούνται, γι’ αυτό κάθε έξυπνη ιδέα σας θα έχει πιο θερμή υποδοχή απ’ όσο φαντάζεστε!

ζώδια σήμερα 30/06 Λέων

Μην αποκαλύπτετε τα χαρτιά σας, αγαπητοί Λέοντες! Σφραγίστε τα χείλη σας, όταν δεν είστε βέβαιοι για το κοινό που σας ακούει. Μια συνάντηση της Σελήνης με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον ιδιωτικό 8ο Οίκο σας, θέτει την εμπιστοσύνη σε προτεραιότητα. Και επειδή οι άνθρωποι έλκονται από τα δύσκολα, κρατήστε τους σε αναμονή θα κερδίσετε περισσότερους θαυμαστές. Όσο αφορά τον έρωτα, το μυστήριο θα κεντρίσει ένα σέξι παιχνίδι γάτας – ποντικιού!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, οι σχέσεις είναι σαν καθρέφτης: Αντικατοπτρίζουν σε τι είστε καλοί και πού χρειάζεστε περισσότερη δουλειά! Με μια σύμπραξη της Σελήνης με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, η γνώμη των άλλων θα σας δείξει τι πραγματικά εκπέμπετε. Αν δεν έχετε την ανταπόκριση που θέλετε, αλλάξτε τους τρόπους προσέγγισής σας ή αναζητήστε την ισορροπία. Αν οι συμβιβασμοί δεν σας αρέσουν, διαπραγματευτείτε. Ακούστε τις απαιτήσεις της άλλης πλευράς και συζητήστε με ξεκάθαρα ζητούμενα!

ζώδια σήμερα 30/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι καιρός να στραφείτε σε πιο υγιείς και φυσικές επιλογές! Η Σελήνη συμπράττει με τον αποτοξινωτικό Ποσειδώνα στη ζώνη σας της ευημερίας. Αναζητήστε τις φυτικές πρωτεΐνες, τα θαλασσινά και την μαύρη σοκολάτα, πιείτε πολύ νερό για να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας. Να κινήστε αρκετά και να βάλετε την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας. Αυτές οι απλές αλλαγές θα κάνουν θαύματα στη διάθεση και την παραγωγικότητά σας, ενώ θα γίνετε και πιο ελκυστικοί!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ποιο μήνυμα θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο, αγαπητοί Σκορπιοί; Εύκολα θα έλξετε το ιδανικό κοινό, καθώς η Σελήνη συγχρονίζεται με τον λαμπερό Ποσειδώνα στον 5ο Οίκο σας της φήμης! Μπορείτε να σαγηνεύσετε με την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας, που συνδυάζει το ασυμβίβαστο με τη δημιουργικότητα. Το μόνο που μπορεί να σας καθυστερήσει, είναι να μην ξεκινήσετε… Ο παθητικός Ποσειδώνας μπορεί να σας παρεκκλίνει ή να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν γίνεται εν μία νυκτί, γι’ αυτό εστιάστε στην οικοδόμηση της επαφής με ομοϊδεάτες! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, προσέξτε την αναταραχή των συναισθημάτων σας! Την προκαλεί μια θυελλώδης σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που απαιτεί ισορροπία. Αντί να ορμήσετε στο παγωτό ή τις τηγανιτές πατάτες, στραφείτε στους υποστηρικτικούς φίλους σας. Αφεθείτε στην ευάλωτη πτυχή σας για να φτάσετε στη ρίζα κάθε προβλήματος, όσο κι αν νιώθει άβολα η αισιόδοξη ιδιοσυγκρασία σας… Σκεφτείτε ότι η μείωση της χαράς σας, μειώνει και τη λαμπερή εμφάνισή σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Βάλτε περισσότερη τρυφερότητα στις επαφές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η συνάντηση της Σελήνης με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό σας τομέα, σας κάνει πιο χαλαρούς και δεκτικούς. Αξιοποιήστε τη και μειώστε τις άμυνές σας, γίνετε πιο φιλικοί και λιγότερο τυπικοί. Και αν κάποιος παρεξηγήσει τα κίνητρά σας, φροντίστε να επιλύσετε κάθε παρερμηνεία!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μην παραμερίζετε την ασταθή εικόνα των οικονομικών σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον τομέα σας των χρημάτων, υπονοεί ότι ίσως χώνετε το κεφάλι στην άμμο. Είναι καιρός να μελετήσετε όλες τις χρεώσεις στην κατάσταση των λογαριασμών σας, να ανανεώσετε τους κωδικούς πρόσβασης σε ευαίσθητα δεδομένα σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις από αυτή την έρευνα… Όπως ότι έχετε αρκετά για τις ονειρικές θερινές σας διακοπές ή κάποια σεμινάρια που λαχταράτε να παρακολουθήσετε! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Δικαιούστε κι εσείς λίγο καύχημα, αγαπητοί Ιχθύες! Η σύνοδος στο ζώδιό σας της αισιόδοξης Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά, αποτελεί την ιδανική ώθηση. Υιοθετήστε μια πιο ανέμελη καλοκαιρινή εμφάνιση και φροντίστε να την φωτογραφήσετε. Αξιοποιήστε τις πολλές επαφές σας για να κάνετε περισσότερες εξόδους, που θα έλξουν πολλούς θαυμαστές. Μόνο μην το παρακάνετε στις λεπτομέρειες, γιατί θα χάσετε την ιδιαιτερότητά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365