Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Η κρυμμένη κοκαΐνη στα ράσα, το «ποίμνιο» και η απόπειρα επίθεσης σε γυναίκα - Αίματα και ράσα στο πάτωμα – Οι πρώτες εικόνες

Το θέαμα σοκάρει

Ο ιερέας που καθαιρέθηκε και επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε Μητροπολίτες, στη Μονή Πετράκη, είχε συλληφθεί στις 14 Ιουνίου 2018 για κατοχή κοκαΐνης. 


Αυτή ήταν η υπόθεση που οδήγησε στην καθαίρεση του. Ο 32χρονος- τότε- ιερέας είχε κρύψει στα ράσα του 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης και είχε συλληφθεί από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.    


Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Verianet, ο ιερέας ήταν γνωστός για τη… συμπεριφορά του. Στις 31 Μαΐου 2015, ήταν ο πρωταγωνιστής επεισοδίων στο προαύλιο του ναού σε χωριό της Βέροιας, μετά τη Θεία Λειτουργία. Σε βάρος του υπήρχαν καταγγελίες για μια σειρά αδικήματα οικονομικής φύσεως και όχι μόνο. Το διάστημα εκείνο διέμενε σε σπίτι ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού, δίπλα στην εκκλησία. Όπως ανέφεραν μαρτυρίες, που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα, αρέσκονταν να δέχεται και να φιλοξενεί νεαρά αγόρια, ως «ποίμνιο». Στα πρωτοφανή επεισόδια, τον Μάιο του 2015 χρειάστηκε η επέμβαση δύο περιπολικών για να ηρεμήσει η κατάσταση….


Σύμφωνα με το Verianet, μία ημέρα μετά το επεισόδιο, «οπλισμένος» με ένα καδρόνι, επιχείρησε να επιτεθεί σε μεσήλικη γυναίκα. Πήγε έξω από το σπίτι της και της φώναζε να βγει έξω με ακατανόμαστες εκφράσεις. Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του και συνελήφθη.


Ο ιερέας τέθηκε σε «διαθεσιμότητα». Κατά την αποχώρησή του από το σπίτι, όπου διέμενε, το οποίο ανήκε στην ενορία, «σήκωσε» τα πάντα, καθώς πήρε όλο τον οικιακό εξοπλισμό με τον πρόεδρο της Κοινότητας να αλλάζει κλειδαριές. 


Ύστερα από επίμονες παρακλήσεις, τοποθετήθηκε ιερέας σε χωριό της περιοχής Αλεξάνδρειας. Εκεί φέρεται ότι συνέχισε έχει την ίδια συμπεριφορά και τότε ήταν που συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης. Μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, του απαγγέλθηκε κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος.


Αίματα και ράσα στο πάτωμα – Οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση στους Μητροπολίτες


Τις πρώτες εικόνες μέσα από τη Μονή Πετράκη, όπου ιερέας που καθαιρέθηκε επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε Μητροπολίτες, σας παρουσιάζει το newsit.gr.


Το θέαμα σοκάρει. Όπως θα δείτε, στο πάτωμα υπάρχουν αίματα από τα τραύματα που υπέστησαν οι επτά Μητροπολίτες και ο ειδικός φρουρός, καθώς και ράσα που καταστράφηκαν από το καυστικό υγρό.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365