Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Υπόνοιες ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε υπνωτίσει την Κάρολαϊν

Φόβοι, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν σκοτώσει την Κάρολαϊν την είχε υπνωτίσει

Ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρίας, Γρηγόρης Λέων μίλησε για τις τρεις διαφορετικές εκδοχές του θανάτου της Καρολάιν.


Φόβοι, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν σκοτώσει την Κάρολαϊν την είχε υπνωτίσει, υπάρχουν σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γ. Λέων, ο οποίος μίλησε στο OPEN. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν αυτό στην συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ ουσίαν ιατροδικαστικά δεν ήταν μία δύσκολη υπόθεση γιατί ήταν ένας κλασικός ασφυκτικός θάνατος με απόφραξη των αεροφόρων οδών. Αυτό που έκανε σύνθετο το έγκλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, όποτε παρουσιαζόταν στην αστυνομία έδινε διαφορετική εκδοχή για το οτιδήποτε, ακόμα και για τον τρόπο θανάτου της γυναίκας του, που μόνο αυτός γνωρίζει 100%. 


Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις και σενάρια. Θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Για παράδειγμα να δει το φως της δημοσιότητας η τοξικολογική εξέταση. Λάμβανε ή όχι κάποια φαρμακευτική αγωγή, της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο πριν τον θάνατο ή όχι; Αυτό πρέπει να απαντηθεί για να δούμε αν οι αντιστάσεις είχαν αρθεί με κάποιο διαφορετικό τρόπο από ότι μόνο με την βία», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:


«Να δούμε την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση για να γνωρίζουμε τι βλάβες είχε η κοπέλα κι αν είχε κάτι πάνω στο σώμα της. Το κάθε εύρημα ή εκδορά αν ταιριάζει με την εκδοχή του δράστη, που δεν πρέπει να λέει ακόμα όλη την αλήθεια ή κι αν την λέει, με τόσα ψέματα όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365