Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

Κ.Δ.Α.Π. Joga Bonito: Οι προεγγραφές ξεκίνησαν


Joga bonito που σημαίνει το όμορφο παιχνίδι!

Ο οδηγός μας για την δημιουργία ενός κατάλληλου περιβάλλοντος, που θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν,να εξελίξουν τα ταλέντα,τις ικανότητές τους. 

Σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μια ομάδα, και μέσα απο τις εκπαιδευτικές μας δράσεις, να αξιοποιήσουμε δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών!

Η αγκαλιά μας μεγαλώνει, για να αγκαλιάσει περισσότερους, να σας αγκαλιάσει όλους. 

Σε έναν πανέμορφο χώρο,στο αθλητικό μας κέντρο, τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν, να αθληθούν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια.

Με αίσθημα ευθύνης σας περιμένουμε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, joga bonito...

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν!

Δωρεάν εγγραφή μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, για παιδιά 5-12 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365