Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας στον Περιφερειακό (φωτο & video)

Ο Περιφερειακός παραμένει κλειστός από τις 6 το απόγευμα

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας The Enforcer με τον Αντόνιο Μπαντέρας, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.


Ο Περιφερειακός παραμένει κλειστός από τις 6 το απόγευμα. Οι άνθρωποι της παραγωγής της ταινίας βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να γυριστεί η καταδίωξη με χολιγουντιανή «χρυσόσκονη» .


Την παράσταση κλέβει η εντυπωσιακή Plymouth Barracuda, ένα  αμερικάνικο muscle car.


Υπενθυμίζεται ότι για τα σημερινά γυρίσματα, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι θα μείνει κλειστό από τις 6 το απόγευμα και για δέκα ώρες (μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης) τμήμα της Περιφερειακής, από τον Κ12 (εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών) έως την έξοδο Πανοράματος, στο ρεύμα προς δυτικά.


Ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: «μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά/Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη του ίδιου αυτοκινητόδρομου (Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων), μέσω του οποίου θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Τριανδρίας».


Δείτε το βίντεο του Στέφανου Σταμπουλή:




Δείτε φωτογραφίες του Intime:






Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365