Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Βουλή: Μόνο 10 βουλευτές δεν έχουν εμβολιαστεί

290 από τους 300

Ισχυρό μήνυμα στην πράξη… εκπέμπουν οι βουλευτές για τον εμβολιασμό κατά του covid-19. Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, ο αριθμός των βουλευτών που έχουν ήδη εμβολιαστεί ανέρχεται κοντά στους 290 από τους 300.


Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, την Πέμπτη (08.07.2021) κατά την διάρκεια της ΔτΠ ζήτησε από τους γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων να τον ενημερώσουν σχετικά με τον αριθμό των βουλευτών τους που έχουν εμβολιαστεί.


Εάν επιβεβαιωθούν πάντως οι εκτιμήσεις ότι περίπου 290 από τους 300 έχουν εμβολιαστεί αυτό σε κάθε περίπτωση, όπως σχολιάζεται, αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό και έμπρακτο μήνυμα που εκπέμπεται από την Βουλή των Ελλήνων υπέρ του εμβολιασμού.

1 σχόλιο:

  1. Ωραια στοχευμενη είδηση
    Δηλαδή να ακούσουμε αυτούς που μας έφεραν διαχρονικά σε αυτό το χάλι

    ΠΟια αξιοπιστία έχουν αυτοί όλοι οι βουλευτές πυο όλοι εκεί είναι για τον μισθό μόνο και έχουν την πολιτική ως επάγγελμα και προβάλετε αυτήν την είδηση ως παράδειγμα προς μίμηση
    Ατυχεστατο θα έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365