Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

ΣΟΚ: Ακόμη 10 γυναίκες βρίσκονται «φυλακισμένες» σε διαμερίσματα – Ο ρόλος πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη

Σε μια υπόθεση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους εξελίσσεται η εφιαλτική περιπέτεια της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη που βιάζονταν από τον ίδιο της τον πατέρα και εκδίδονταν από τον 39χρονο αστυνομικό κι ένα ακόμα άτομο.


Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων που συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός Δομινικανού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμός, καθώς όπως όλα δείχνουν πίσω από το δράμα της νεαρής κοπέλας κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.


Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη του τελευταίους μήνες. Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια κολαστήρια σαν κι αυτό την Ηλιούπολης. Εκδίδονται ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.


Ο αστυνομικός σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές φαίνεται να είναι μέλος αυτού του κυκλώματος, εγκέφαλος του οποίου είναι ένα άτομο το οποίο διαθέτει studios και οίκους ανοχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας.


Ο ρόλος της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει πρωταγωνίστρια ελληνικών ερωτικών ταινιών, ενώ Δομινικανός που ανέφερε στους αστυνομικούς η 19χρονη και συνελήφθη την εξέδιδε όταν ήταν ανήλικη και για διάστημα περίπου έξι μηνών.


Οι φωτογραφίες της 19χρονης κοπέλας, αλλά και άλλων γυναικών “δέσποζαν” σε περίοπτη θέση ροζ ιστοσελίδας του διαδικτύου που είχε δημιουργηθεί από το κύκλωμα σωματεμπορίας και κατέβηκε αμέσως μόλις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του διεφθαρμένου συναδέρφους τους.


Ωστόσο οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων κατάφεραν να κρατήσουν κάποια από τα ίχνη της ιστοσελίδας και να “αποθηκεύσουν” εικόνες που αποτύπωναν τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι κοπέλες έναντι αμοιβής.


Πώς εξαφανίστηκε το λάπτοπ

O αστυνομικός λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες οι άνδρες της ΔΙΑΣ, ζήτησε από τους συναδέρφους του να τον αφήσουν να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον δικηγόρο του. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον άφησαν, ωστόσο όπως προέκυψε από τις περαιτέρω έρευνες ο 39χρονος τηλεφώνησε σε συνεργάτη του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοτ του που είχε στο σπίτι του. Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ που έχουν περάσει από “κόσκινο” κάθε ενέργεια του συναδέρφους εκτιμούν ότι στο λάπτοπ είχε σημειώσεις γύρω από τα ραντεβού που έκλεινε για την 19χρονη αλλά και στοιχεία με το κύκλωμα σωματεμπορίας που συνεργάζονταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365