Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Πάνω από 1.500 σήμερα τα κρούσματα

Όλο και πιο ανησυχητικά γίνονται τα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ έριξε… «βόμβα»: σήμερα (06.07.2021) τα κρούσματα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.500.


Όλο και πιο ανησυχητικά γίνονται τα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Με τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες να αυξάνονται και τους εμβολιασμούς να… “φρενάρουν”, η παραδοχή του προέδρου του ΕΟΔΥ πως σήμερα τα κρούσματα θα είναι ξανά περίπου στα 1.500 δείχνει πως… στραβά αρμενίζουμε. 


Ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων εδώ και 10 ημέρες έχει αυξητική τάση και σήμερα θα ανακοινωθούν περισσότερα από 1.500, είπε, το μεσημέρι της Τρίτης (06.07.2021) στον ΣΚΑΪ 100,3  ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.


Τουλάχιστον, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, μέχρι στιγμής δεν παρατηρείται αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία.


Σύμφωνα με τον ίδιο, ότι ο ηλικιακός μέσος όρος των κρουσμάτων έχει πέσει στα 27 έτη. Τόνισε επίσης ότι πάνω από 50% των κρουσμάτων σε νέους κάτω των 30 ετών προέρχεται από νυχτερινή διασκέδαση.


Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, εντοπίζονται περισσότερα κρούσματα και επειδή έχει αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών που κάνουν τεστ λόγω των μετακινήσεων προς τα νησιά. 


Για την ώρα η κυρίαρχη μετάλλαξη στη χώρα μας παραμένει η βρετανική, ωστόσο εκτιμάται ότι τον Αύγουστο η μετάλλαξη Δέλτα θα κυριαρχήσει σε όλο τον πλανήτη. Και τόνισε ότι για την τελευταία είναι σημαντικό να έχουν γίνει και οι δυο δόσεις του εμβολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365