Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στις 19:00

Στις 7 τελικά θα γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Στις 7 τελικά θα γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών αλλά και την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού.


Το διάγγελμα προανήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη νωρίτερα λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει άμεσα και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων σε γηροκομεία και δομές ΑμΕΑ. 


Αυτό που επίσης αναμένεται είναι να γίνει γνωστό είναι ποιες κυρώσεις θα περιμένουν όσους αρνούνται να ακολουθήσουν την κυβερνητική απόφαση.


Επίσης, θα πει ότι οι κλειστοί χώροι στα καταστήματα θα ανοίξουν μόνο για τους εμβολιασμένους με το δεδομένο αυτό να απομακρύνει το ενδεχόμενο ύπαρξης μεικτών χώρων.

2 σχόλια:

  1. Ναι μην ξεχάσουμε να βαλουμε και αφύπνηση να μην το ξεχάσουμε 🤡🤡🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να σταματήσει αυτή η βλακεία που λένε όλοι οι ψεκασμένοι. ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες σε σχέση με το να μην είσαι εμβολιασμένος. και επίσης και το κυριότερο οι εμβολιασμένοι κατά 99% δεν θα μπουν στο νοσοκομείο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365