Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Αποτελέσματα πανελληνίων 2021: Τι ώρα θα σταλούν τα sms και οι βαθμοί

Η αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων έχει φτάσει στο κόκκινο

Προς το μεσημέρι και περίπου στις 12:00 μ.μ θα σταλούν τα sms με τα αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων. Οι βαθμοί θα αναρτηθούν και στο results.it.minedu.gov.gr οι αιτήσεις για τα sms στο smsresults.minedu


Η αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων έχει φτάσει στο κόκκινο και μόνο μια εβδομάδα τους χωρίζει απο τα να πάρουν τους βαθμούς στα χέρια τους. Για πρώτη φορά οι βαθμοί θα σταλούν με sms απο το υπουργείο Παιδείας. 


Τα αποτελέσματα πανελληνίων 2021 θα αναρτηθούν και στο results.it.minedu.gov.gr ενώ πολύ σημαντικό για τους υποψηφίους είναι και η ανάρτηση των στατιστικών της βαθμολογίας όπου μπορεί να δώσει μια πολύ σαφή εικόνα για την φετινή πορεία των βάσεων και θα βοηθήσει τους υποψηφίους στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού.


Οι βαθμοί θα σταλούν με sms σε όσους έχουν κάνει αίτηση έως την Τρίτη 6 Ιουλίου στο smsresults.minedu.gov.gr με τις εκτιμήσεις να λένε ότι αυτό θα συμβεί περίπου στις 12:00 με 13:00 το μεσημέρι.


Την ίδια ώρα θα αναρτηθούν και στα σχολεία τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Παράλληλα και φέτος οι βαθμοί θα είναι διαθέσιμοι στο results.it.minedu.gov.gr.


Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη ειδική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την αποστολή της βαθμολογίας.


Στο τέλος Αυγούστου με τον ίδιο τρόπο θα λάβουν sms και για την σχολή που πέρασαν με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365