Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Απαλλαγή τέλους ταξινόμησης και κυκλοφορίας 2021 για καρδιοπαθείς τελικού σταδίου

Ολόκληρη η τροπολογία

Την συμπερίληψη των καρδιοπαθών στην απαλλαγή τέλους ταξινόμησης και κυκλοφορίας, προβλέπει νέα τροπολογία, η οποία έχει συμπεριληφθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή ενώ επίκειται η έκδοση σχετικού ΦΕΚ.


Σύμφωνα με την την προσθήκη που έγινε στην τροπολογία συμπεριλαμβάνονται τελικά και οι καρδιοπαθείς όλων των υποομάδων οι οποίοι πάσχουν από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.


Αυτή η προσθήκη στην τροπολογία δεν ωστόσο ικανοποιεί απολύτως τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συγγενών Καρδιοπαθειών, διότι είχαν ζητήσει επίμονα να περιληφθούν όλα τα στάδια της καρδιακής ανεπάρκειας.


Σε κάθε περίπτωση η διάταξη αφορά σημαντικό αριθμό συμπασχόντων το όφελος για τους οποίους θα είναι άμεσο και απτό καθώς έχει αναδρομική ισχύ από το 2020. 


Ολόκληρη η τροπολογία ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365