Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης, απειλεί να αυτοκτονήσει!

Ο φίλος της άτυχης 26χρονης κοπέλας βρέθηκε ζωντανός

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο τις τελευταίες ώρες. Ο φίλος της άτυχης 26χρονης κοπέλας βρέθηκε ζωντανός και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στο πως βρήκε θάνατο η νεαρή Γαρυφαλλιά.


Ο 30χρονος άνδρας, που είχε πάει μαζί με την 26χρονη στη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Λυγαριά εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή και η άτυχη κοπέλα.


Οι αρχές προσπαθούν να τον προσεγγίσουν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και απειλεί να αυτοκτονήσει. 


Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα ο 30χρονος σύντροφός της αναζητούνταν σε όλο το νησί και μάλιστα οι αρχές είχαν μοιράσει τη φωτογραφία του σε περίπτωση που κάποιος τον δει. 


Όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στην εκτίμηση ότι ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ήταν εγκληματική ενέργεια. Η κοπέλα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς και στην παραλία βρέθηκαν κηλίδες αίματος, το κολιέ που φορούσε σπασμένο και πολύ κοντά το ένα από τα σκουλαρίκια της. 


Για την ώρα, την έρευνα έχουν η αστυνομία και το λιμενικό, όμως για την υπόθεση ενημερώνεται συνεχώς το Ανθρωποκτονιών. Μάλιστα, κλιμάκιο επρόκειτο να μεταβεί στη Φολέγανδρο, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε ο 30χρονος, έχουν ανοιχτή γραμμή με τις αρχές στο νησί και ενημερώνονται για τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365