Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Φολέγανδρος: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης, τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Η άτυχη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του φίλου

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης στη Φολέγανδρο, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής.


Η άτυχη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του φίλου, ο οποίος συνελήφθη χθες από τις αρχές μετά από επεισοδιακές διαπραγματεύσεις καθώς απειλούσε να αυτοκτονήσει.


Όπως είπε στους αστυνομικούς, τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες με την ατυχη κοπέλα.


«Μαλ΄ώσαμε και χάλασε η φάση. Ηταν η κακιά η ώρα», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου στους αστυνομικούς, ο οποίος είχε φτάσει μαζί με την κοπέλα του στο νησί πριν απο λίγες ημέρες.


«Tο τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο».


Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει το πώς έφτασε στο σημείο να σπρώξει την 26χρονη φίλη του από τα βράχια και να βρει το θάνατο στη Φολέγανδρο.


Η κοπέλα βγήκε έξω, από το αμάξι, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.


Το χρονικό της υπόθεσης

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά εντοπίστηκε νεκρή, με τα ρούχα της, στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι.


Τα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς από την πρώτη στιγμή να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.


Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.


Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.



Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρησαν από την πρώτη στιγμή πως η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να συσκοτίσουν τη δολοφονία που διέπραξαν.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη κοπέλα  φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού βρέθηκε και το τσαντάκι του 30χρονου με προσωπικά του αντικείμενα. 


Το Σάββατο, δύτες βούτηξαν στα νερά της περιοχής για να ελέγξουν τον βυθό μήπως ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365