Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

27χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο

Το νεαρό βρήκε αιμόφυρτο η ίδια του η μητέρα

Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στη Λιβαδειά, όπου ένας νέος άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το συμβάν έγινε στις 10 το βράδυ σε σπίτι κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διέμενε ο 27χρονος.


Είχε πάει με ένα δίκαννο στην αποθήκη του σπιτιού που βρίσκεται στο ισόγειο και έστρεψε την κάννη επάνω του βάζοντας τέλος στη ζωή του. Το νεαρό βρήκε αιμόφυρτο η ίδια του η μητέρα που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους γείτονες.


Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr αντιμετώπιζε προβλήματα, ωστόσο κανείς δεν περίμενε μια τέτοια κατάληξη.


Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι από τα πρώτα στοιχεία απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο από το ΑΤ Λιβαδειάς, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365