Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

«Παιδιά, τι έκανα, η κακιά στιγμή»: Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο!

Λέει συνεχώς ακατάληπτα πράγματα, επαναλαμβάνοντας τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα»

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο! Απειλούσε να αυτοκτονήσει και πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς.


Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο!

Ο 30χρονος φίλος της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί και ο οποίος αγνοούνταν μετά τον θάνατο της νεαρής κοπέλας και για περισσότερες από 24 ώρες, εντοπίστηκε ζωντανός περίπου στις 9 το βράδυ και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.


Τον 30χρονο εντόπισε σε βράχια στη Λυγαριά κάτοικος του νησιού, ο οποίος και ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία. Άμεσα αστυνομικοί και λιμενικοί περικύκλωσαν το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας, ο ίδιος, ωστόσο, αρνούνταν να παραδοθεί στις αρχές και πετούσε πέτρες, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει!


Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και αφυδατωμένος φορώντας το μαγιό του. Μάλιστα, λέει συνεχώς ακατάληπτα πράγματα, επαναλαμβάνοντας τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα».

Ο άνδρας, όπως αναφέρει το protothema.gr, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων, έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365