Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Εμβολιασμοί: 37.233 νέα ραντεβού μετά τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Σε λίγες ώρες κλείστηκαν 37.233 νέα ραντεβού

Υψηλός αριθμός νέων ραντεβού για εμβολιασμό καταγράφηκε μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, σε λίγες ώρες κλείστηκαν 37.233 νέα ραντεβού, ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ του τελευταίου πενθημέρου, ενώ από τις 28 Ιουνίου, οπότε κι έγιναν οι πρώτες ανακοινώσεις μέτρων, έχουν προγραμματιστεί συνολικά 345.000 νέα ραντεβού πρώτης δόσης. 


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365