Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

Από την βιομηχανία φρούτων/τροφίμων Alterra ζητούνται εργάτριες/εργάτες

Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο του εργοστασίου

Από την βιομηχανία φρούτων/τροφίμων Alterra με έδρα τα Γιαννιτσά ζητούνται εργάτριες/εργάτες για την περίοδο Ιουλίους-Σεπτέμβριος  2021.


Παρέχεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη και μισθός με δυνατότητα μονιμοποίησης καθώς η βιομήχανο λειτουργεί 10 μήνες τον χρόνο.

Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο του εργοστασίου.


AΠO ΠPOMAXOYΣ -ΣΩΣANΔPA-APIΔAIA, YΔPAIA,  AΨAΛOΣ


ΠΛHPOΦOPIEΣ/EΓΓPAΦEΣ:


KOΣ ANTΩNHΣ: 6955685301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365