Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/7 Κριός 

Αναζητήστε μόνο θετικές δονήσεις, αγαπητοί Κριοί! Η αισιοδοξία σας θα είναι μεταδοτική, χάρη στη συνάντηση της επικοινωνιακής Σελήνης με τον αεικίνητο Άρη που σας κυβερνά. Ας μην έχετε με όλους το ίδιο σκεπτικό, εσείς θα τους υποδείξετε τις πιο αποδοτικές προοπτικές.
Κάθε πρόκληση αποτελεί και ένα σημαντικό μάθημα, οι προσπάθειες σας κάνουν πιο δυνατούς. Τώρα λαμβάνετε επιπλέον ώθηση για να έλξετε και άτομα με επιρροή, διά ζώσης ή μέσω των κοινωνικών σας δικτύων!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Είστε πανέτοιμοι να δράσετε, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη στον πρακτικό 2ο Οίκο σας, λαμβάνει μια παραγωγική ώθηση από τον διεκδικητικό Άρη.
Αδράξτε τα ηνία των καταστάσεων και μπορείτε να ολοκληρώσετε σημαντικά εγχειρήματα πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, όλοι θα εργάζονται για το δικό σας καλό…
Καλό είναι να θυμάστε και στο μέλλον ότι η αισιοδοξία, σε συνδυασμό με την τύχη, παράγει μόνο θετική ενέργεια!

ζώδια σήμερα 07/07 Δίδυμοι

Τα φώτα έχουν στηθεί για εσάς και μόνο, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στο ζώδιό σας συναντά τον επιδεικτικό Άρη, στρέφοντας την προσοχή πάνω σας. Μπορείτε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα που θα προωθήσετε μέσω των κατάλληλων ατόμων, να επιλέξετε το πιο περιπετειώδες μονοπάτι. Αρχίστε με κάποιες τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή σας, διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο… Η ζωή είναι ένα συνεχές ταξίδι!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε ένα παλιό τραύμα; Κάθε δυσκολία εμπεριέχει κι ένα σημαντικό μάθημα! Αναζητήστε το τώρα, που η Σελήνη στον τομέα σας των λήξεων και της συγχώρεσης λαμβάνει την αρωγή του προνοητικού Άρη. Λίγος χρόνος μοναξιάς, γραφής ή ενδοσκόπησης, θα βοηθήσει να θέσετε πιο υγιή και ασφαλή όρια για το μέλλον σας. Απομακρύνετε από τη ζωή σας κάθε πιεστική κατάσταση ή/και σχέση… Όσο σκληρές κι αν είναι κάποιες αλλαγές, πραγματικά αξίζουν τον κόπο! 

ζώδια σήμερα 07/07 Λέων

Προσεγγίστε τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη στον 11ο Οίκο σας της δικτύωσης, συναντά τον φιλόδοξο Άρη στα εδάφη σας. Ξεδιπλώστε τα κοινωνικά φτερά σας και βρεθείτε με κόσμο, για προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές. Να είστε λίγο πιο ανέμελοι, γιατί οι ευχάριστες δονήσεις θα σπάσουν τον πάγο και θα τονώσουν τη δημιουργική σκέψη όλων! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οργανωθείτε βάζοντας ψυχή στους στόχους σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη στον 10ο Οίκο σας των επιτευγμάτων, συμπράττει με τον Άρη στον τομέα σας των μεταβάσεων. Καθαρίστε και τακτοποιήστε το γραφείο σας, ανανεώστε το πρόγραμμά σας και αφαιρέστε «αγγαρείες» που απομυζούν την ενέργειά σας. Η έμπνευσή σας θα τονωθεί αν προσθέσετε στους χώρους σας κρυστάλλους, φυτά και αντικείμενα που έχουν σημασία για εσάς. Θα σας ευνοήσει να στηρίξετε τώρα το εγχείρημα ενός συναδέλφου ή ανωτέρου σας! 

ζώδια σήμερα 07/07 Ζυγός

Όρια, αγαπητοί Ζυγοί; Ποια όρια; Με τη Σελήνη στον επεκτατικό 9ο Οίκο σας να συναντά τον παθιασμένο Άρη, πρέπει να διευρύνετε την οπτική σας! Αρχίστε να σχεδιάζετε τολμηρές αποδράσεις: Η ανάγκη σας για περιπλάνηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας στείλει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, είτε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο. Σκέφτεστε ένα καινοτόμο εγχείρημα; Στοχεύστε ψηλά και μακριά, δεν υπάρχουν σύνορα σε αυτό το κάλεσμά σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη στον 8ο Οίκο σας του πλούτου, συναντά τον συγκυβερνήτη σας τον Άρη στη ζώνη σας της καριέρας. Μπορεί να προκύψει μια επενδυτική ευκαιρία, γι’ αυτό να έχετε άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας. Μια επαγγελματική σύμπραξη ίσως να υλοποιηθεί αίφνης, αν πάρετε ένα στρατηγικά μελετημένο ρίσκο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, χωρίς να παραλείπετε την απαραίτητη έρευνα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η καρδιά και το μυαλό σας ανοίγουν περισσότερο, αγαπητοί Τοξότες! Να ευχαριστήσετε μια συνάντηση της συνεργατικής Σελήνης με τον λάγνο Άρη… Δεν αποκλείεται να σας έλξει ένα άτομο που διαφέρει από τις συνήθεις επιλογές σας, σας έχουν συμβεί και πιο ιδιόρρυθμα πράγματα. Τώρα μπορείτε να κάνετε ευαίσθητες συζητήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι όσο «ρόδινο» φαίνεται επιφανειακά! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Οι ενδορφίνες σας απογειώνονται, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η υγεία είναι ο πλούτος σας, υπό μια συνάντηση της Σελήνης με τον ακμαίο Άρη. Θα λάμψετε από μέσα προς τα έξω, φροντίζοντας το σώμα σας με αρκετά φρούτα και πρωτεΐνες. Αποφύγετε τα κατεργασμένα υλικά και τη ζάχαρη, διαθέστε χρόνο για ένα μασάζ ή γιόγκα. Όταν νιώθετε καλά, φαίνεστε και καλά! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Υδροχόοι… Φροντίζει γι’ αυτό μια παθιασμένη σάμπα της Σελήνης στον θεατρικό 5ο Οίκο σας, με τον τολμηρό Άρη στον τομέα σας των σχέσεων. Όλα τα μάτια στρέφονται πάνω σας, γι’ αυτό μην χάνεστε στα παρασκήνια: Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα σαν μια διαρκή φωτογράφιση ή βίντεο για τις διαδικτυακές επαφές σας. Όλοι θέλουν να μπουν στον «κόσμο» σας, οι έλξεις θα φέρουν ακόμα και ετερώνυμες προοπτικές! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η νοσταλγία σας επισκέπτεται, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη στον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, συναντά τον διεκδικητικό Άρη. Θα τραβήξει την προσοχή σας ό,τι αποπνέει πατίνα, παρελθόν και ιστορία. Κάντε μια σχετική έρευνα στο διαδίκτυο ή μια βόλτα σε παλαιοπωλεία, σίγουρα θα ανακαλύψετε κάτι ιδιαίτερο. Ελάτε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να τα πείτε, μια συνάντηση επανένωσης έχει πολλές προοπτικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365