Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 8/7 Κριός 

Αξιοποιήστε την τόλμη και την ορμή της ατμόσφαιρας, αγαπητοί Κριοί! Μια στιβαρή όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορεί να σας ανοίξει δρόμους για όσα πραγματικά θέλετε. Το βέβαιο είναι ότι θα έχετε τις ευκαιρίες – και πρέπει να σας εκτιμήσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι. Αν αναμένατε να γνωστοποιήσετε μια καινοτόμα ιδέα, αυτή είναι η στιγμή να δράσετε. Μπορείτε να εκφραστείτε ήρεμα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος


Απομακρυνθείτε από όποιον και ό,τι σας ταράζει, αγαπητοί Ταύροι! Η ειρηνοποιός Αφροδίτη συγκρούεται με τον εριστικό Ουρανό, όψη που μπορεί να κλονίσει την ισορροπία σας.
Πριν καν το συνειδητοποιήσετε, δεν αποκλείεται να βρεθείτε απέναντι σε κάποιο άτομο που ξέρει καλά να πατά τα «κουμπιά» σας.
Για να ανταπεξέλθετε στη συγκυρία, η σιωπή θα είναι το πιο αποδοτικό όπλο σας – και θα φανείτε ανώτεροι των περιστάσεων. Να ξέρετε ότι αυτό το κλίμα είναι προσωρινό! 

ζώδια σήμερα 08/07 Δίδυμοι

Αφήστε τις ευγένειες και δείτε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Καθώς ο εκκεντρικός Ουρανός συγκρούεται με την Αφροδίτη, θα βρείτε τον τρόπο να προσεγγίστε τους άλλους για να μιλήσετε ειλικρινά. Αυτή η ευθύτητα θα εξελίξει την όποια επαφή, σε σημείο να προκύψουν συνέργειες που λαχταρούσατε ή δεν περιμένατε καν! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να υπάρχει απόλυτη σύμπνοια μέσα σε όλες τις σχέσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύγκρουση του επαναστάτη Ουρανού με την αρμονική Αφροδίτη, σας προκαλεί να δείξετε τη διαλλακτικότητά σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει να μείνετε σιωπηλοί σε κάτι που δεν σας αρέσει, σημαίνει ότι θα θέσετε ευθέως τα δικά σας όρια. Αν οι άλλοι δεν ακούν όσα λέτε, βρείτε μια καλή πρόφαση και απομακρυνθείτε! 

ζώδια σήμερα 08/07 Λέων

Είναι καιρός να βάλετε μια τάξη στο χάος γύρω σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανατρεπτικός Ουρανός συγκρούεται με την καλαίσθητη Αφροδίτη, προκαλώντας σας να αναλάβετε δράση. Καθαρίστε τους χώρους σας, οργανώστε τους με εργαλεία την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα. Λίγα φώτα λεντ θα τονίσουν τις γραμμές στα ράφια σας, μπορείτε να περάσετε ένα ηχητικό σύστημα σε όλα τα δωμάτια. Φροντίστε να απολαύσετε τη διαδικασία, εμπλέκοντας και τους υπόλοιπους του σπιτιού ή της παρέας σας

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πρέπει να μειώσετε ταχύτητα! Ίσως νιώθετε να σας εγκαταλείπουν οι αντοχές σας, εξαιτίας μιας σύγκρουσης του αεικίνητου Ουρανού με την Αφροδίτη στον νωχελικό 12ο Οίκο σας. Αν προσεγγίζετε τα όριά σας, μην φτάσετε στο σημείο να βλάψετε την υγεία σας. Παραμερίστε κάποιες υποχρεώσεις, αναθέστε αλλού κάποιες άλλες, προσπαθήστε να κλείσετε την εργασιακή μέρα το συντομότερο. Προτιμήστε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και σε ενασχολήσεις που σας εμπνέουν και σας ξεκουράζουν!

ζώδια σήμερα 08/07 Ζυγός

Δεν είναι υποχρεωτικό να είστε οι «εξομολογητές» των πάντων, αγαπητοί Ζυγοί! Όσο κι αν θέλετε να στηρίζετε τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πιο θετικό να τους αφήνετε ενίοτε να βρουν τις δικές τους απαντήσεις. Καθώς ο αντισυμβατικός Ουρανός κεντρίζει τη ζωηρή Αφροδίτη που σας κυβερνά, αντιληφθείτε πόσα καλύτερα πράγματα έχετε να κάνετε. Συναντήστε ευχάριστα άτομα, δείτε μια ταινία που θέλετε. Και μην ενοχληθείτε αν κάποιοι που συστήσατε, βρουν κοινά ενδιαφέροντα και περάσουν χρόνο χωρίς εσάς… Αυτή η προσέγγιση είναι θετική εξέλιξη, δεν σημαίνει ότι σας αντικατέστησαν!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα δεν ενδείκνυται για να επαναπαυθείτε στις όποιες «δάφνες» σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα δόλιο τετράγωνο ανάμεσα στην ευγενική Αφροδίτη και τον χαοτικό Ουρανό, προάγει τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν φιλόδοξα άτομα στους κύκλους σας, που εύκολα θα σας παραμερίσουν αν δεν είστε άρτιοι. Εσείς διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, δράττοντας την ευκαιρία να αποδείξετε από τι είστε φτιαγμένοι!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αντισταθείτε στην παρόρμηση να χρησιμοποιήσετε το αιχμηρό σας πνεύμα! Καθώς ο συγκρουσιακός Ουρανός παραγκωνίζει την ειρηνοποιό Αφροδίτη, τα λόγια σας μπορεί να εγείρουν πολέμους. Μην αναρτήσετε τίποτα, χωρίς να το έχετε σκεφτεί τουλάχιστον δύο φορές ή να το έχετε συζητήσει με ένα έμπιστο άτομο. Όσο δικαιολογημένος κι αν είναι κάποιος εκνευρισμός σας, να θυμάστε ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω για όσα γράψετε ή πείτε… Δεν θέλετε να βλάψετε κάποιες γέφυρες ανεπανόρθωτα! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Προσέξτε το μικρόβιο της κτητικότητας, αγαπητοί Αιγόκεροι… Θα το «εξαπολύσει» ένα τετράγωνο της ζηλιάρας Αφροδίτης με τον επαναστάτη Ουρανό! Μήπως σας δημιουργεί ένταση η έλλειψη αποδοχής άλλων, αντί να δίνετε σημασία στην προσωπική σας αξιολόγηση; Να θυμάστε ότι οι σχέσεις αποτελούν καθρέφτη των συμπεριφορών του καθενός, γι’ αυτό δεν είναι ποτέ αργά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αντί να θυμώνετε ή να γίνεστε ανασφαλείς, μετατρέψτε αυτή την ενέργεια σε ώθηση για να δείτε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, δεν συνηθίζετε να είστε κυκλοθυμικοί… Γι’ αυτό ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Ουρανό, συστήνει να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις! Αν μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση ταλαντεύετε, περιμένετε να ισορροπήσει πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ίσως να μην ξέρετε όλα τα στοιχεία ή την οπτική της άλλης πλευράς. Καλά είναι τα αυστηρά κριτήρια, αρκεί να μην μένετε τελικά μόνοι εξαιτίας των ανέφικτων δικών σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δώστε περισσότερη σημασία στην ομάδα σας! Όσο κι αν δεν θέλετε περισπασμούς στο πρόγραμμά σας, κάποιες διαφωνίες ενδέχεται να το ανατρέψουν. Χρεώστε τις στη σύγκρουση της συγκαταβατικής Αφροδίτης με τον Ουρανό της αποδόμησης. Οι αποσυντονισμένες επικοινωνίες μπορεί να σας αναγκάσουν να χειριστείτε έκτακτα περιστατικά στο εργασιακό ή το κοινωνικό περιβάλλον. Να ξέρετε ότι η όποια σπασμωδική αντίδραση, θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365