Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/7 Κριός 

Τι σας κάνει να νιώθετε πραγματικά σαν στο σπίτι σας, αγαπητοί Κριοί; Το ερώτημα σας θέτει η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Είναι άραγε η αίσθηση που έχετε, όταν γυρίζετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή μια έξοδο με φίλους; Υπάρχουν μυρωδιές ή εικόνες που σας φέρνουν αναμνήσεις;
Τώρα θα αποζητήσετε ένα ησυχαστήριο, αντί για ένα σημείο να «κρεμάσετε το καπέλο». Να ξέρετε ότι η στιγμή ενδείκνυται για να καταστρώσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Θέστε ως στόχο να τα έχετε πραγματώσει, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην αναζητάτε τη δράση σε μακρινά μέρη, αγαπητοί Ταύροι… Μπορείτε να τη βρείτε στην περιφέρειά σας!
Εύκολα παραβλέπετε αυτά που είναι μπροστά σας – αλλά δεν είναι πάντα το γρασίδι πιο πράσινο αλλού. Η διαφωτιστική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φορτίζει τον 3ο Οίκο σας φιλίας και της κοινότητας.
Αρχίστε να ενημερώνεστε για τις ενδιαφέρουσες επιλογές ψυχαγωγίας, που θα μοιραστείτε με τους δικούς ανθρώπους! 

ζώδια σήμερα 09/07 Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μια οικονομική άνθηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον οικονομικό τομέα σας, αυξάνει την εισπρακτική σας δεινότητα για τους επόμενους έξι μήνες. Αλλά μην περιμένετε την Τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα, τώρα μπορείτε να κάνετε τολμηρές κινήσεις. Προσεγγίστε τους φίλους ή ισχυρά άτομα που μπορούν να ανοίξουν πόρτες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν είστε ικανοποιημένοι από το εργασιακό σας περιβάλλον, είναι καιρός να οραματιστείτε μια ανέλιξη ή αύξησή σας! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η Νέα Σελήνη στα εδάφη σας αποτελεί ένα επιπλέον δωράκι για τα γενέθλιά σας! Αυτό το ετήσιο γεγονός είναι το πλέον γόνιμο του 2021, για να φυτέψετε τους σπόρους όλων των επιθυμιών σας. Αλλά μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, εστιάστε σε όσα θέλετε να έχουν υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αρχίστε με μικρά και σταθερά βήματα τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, που η σεληνιακή επίδραση είναι πιο ισχυρή… Αλλά τα περισσότερα αποτελέσματα θα τα γιορτάσετε γύρω στην αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας, στις 17 Ιανουαρίου 2022! 

ζώδια σήμερα 09/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προσκολλάστε σε πρόσωπα και πράγματα σε σημείο εξάρτησης! Αλλά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της απελευθέρωσης, θα βοηθήσει να κατασταλάξετε επιτέλους. Όσο κι αν σας τρομάζει η προοπτική μιας απαλλαγής από κάτι, πρέπει απλά να εμπιστευτείτε το σύμπαν. Γυρίστε σελίδα σε όσα δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας, προκειμένου να ανοίξετε χώρο για να έρθουν καινούργιες δυνατότητες και προοπτικές. Μπορούν να γίνουν θαύματα! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Επανασυνδεθείτε, αγαπητοί Παρθένοι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας, θα σας φέρει ξανά στη θέρμη των αγαπημένων σας ομάδων. Αν είχατε απομακρυνθεί τελευταία ή σας χώρισαν οι περιστάσεις, αξιοποιήστε την τεχνολογία για την επανένωση. Και με το ανθρωπιστικό ένστικτό σας σε έξαρση, αναζητήστε τρόπους να προωθήσετε ένα εγχείρημα που θα βελτιώσει τον κόσμο! 

09/07 Ζυγός

Πάρτε θέση στη γραμμή εκκίνησης, αγαπητοί Ζυγοί! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, πυροδοτεί τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Θα σας παράσχει μια σειρά ευκαιριών, που θα σας οδηγήσουν σε σημαντικά επαγγελματικά. Αλλά πρώτα πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά ζητούμενά σας και την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Δώστε ένα περιθώριο μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022, για να διαχειριστείτε τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Αρχίστε να προχωράτε, κάνοντας διορθωτικές κινήσεις καθ’ οδόν! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μην αγνοείτε άλλο το κάλεσμα των σειρήνων από μακρινά μέρη, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φορτίζει τον τομέα σας των ταξιδιών και της περιπέτειας. Είναι καιρός να βγείτε, είτε να αρχίσετε να οργανώνετε τις διακοπές σας στο βουνό ή τη θάλασσα. Αν δεν μπορείτε να λείψετε τώρα, τουλάχιστον οραματιστείτε πού θέλετε να βρίσκεστε κατά την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Βουτήξτε στα βαθιά – στα πολύ βαθιά, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας, κορυφώνει το πάθος και τον ερωτισμό σας. Η καρδιά σας θα αδημονεί, σε σημείο να μην μπορείτε να εστιάσετε στα καθημερινά σας καθήκοντα. Διαθέστε χρόνο για να διοχετεύσετε αυτή την ουσιαστική ενέργεια στο μυαλό και την ψυχή σας με έναν ειδικό. Και οι δεσμευμένοι φροντίστε να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το ταίρι σας, με κάποιες εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, παραμερίστε τη μοναξιά και στραφείτε στην ομάδα σας! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, προάγει τις αποδοτικές και ευχάριστες συνεργασίες. Δώστε τους έμφαση τις επόμενες δύο εβδομάδες, που αυτή η σεληνιακή επίδραση είναι πιο ισχυρή. Αλλά θα συνεχιστεί και τους έξι μήνες που ακολουθούν, γι’ αυτό θέστε τους στόχους σας σε επαγγελματικό και ρομαντικό επίπεδο. Θα εμπλουτίσετε τη ζωή σας μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγκαλιάστε την ώθηση στην ευημερία σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για μια νέα αρχή στη φυσική κατάσταση και την υγεία σας. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που θα σας γεμίσουν με ενέργεια και θα υποστηρίξουν όλους τους φιλόδοξους στόχους σας. Αλλά μην κινηθείτε με απόλυτη πειθαρχία, βάλτε λίγη επιπλέον χαρά και κίνηση στην καθημερινότητά σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Το ρομάντζο πλανάται στην ατμόσφαιρα και τις σκέψεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θερμαίνει τον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της αγάπης. Αφήστε το μυαλό να γίνει ο υπηρέτης της καρδιάς σας, χωρίς να προσπαθείτε να αναλύσετε όσα νιώθετε… Απλά ακολουθήστε τα, όπου κι αν σας οδηγήσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να ερωτευτείτε ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από τις συνήθεις επιλογές σας. Οι δεσμευμένοι πρέπει να εντάξετε περισσότερο «παιχνίδι» στις ιδιαίτερες στιγμέ ς σας. Να θυμάστε ότι το γέλιο είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365