Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Απίστευτο περιστατικό στον Πύργο: Έκλεψαν, έδειραν και έριξαν σε χαντάκι ιερέα

Απίστευτο περιστατικό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Πύργο. Ένας άνδρας, τη Δευτέρα (26/07) το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, στην περιοχή Αγίου Ηλία στον Πύργο, επιτέθηκαν σε ιερέα, τον οποίο έκλεψαν, έδειραν και έριξαν σε χαντάκι.


Απίστευτο περιστατικό έγινε στον Πύργο με θύμα έναν ιερέα. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας, τη Δευτέρα (26/07) το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, στην περιοχή Αγίου Ηλία στον Πύργο, επιτέθηκαν σε ιερέα που είχε σταματήσει προσωρινά το όχημά του προκειμένου να απομακρύνει εμπόδια από το δρόμο και του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε προσωπικά έγγραφά του και το κινητό του τηλέφωνο.


Στη συνέχεια οι δράστες απείλησαν τον ιερέα με μαχαίρι, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες με τα άκρα τους και τον έσπρωξαν σε παρακείμενο χαντάκι.


Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του άνδρα που εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365