Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Βρέθηκε απαγχονισμένος ο Γιάννης Καζάζης - Η ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη

Ανάρτηση για τον θάνατο του καθηγητή Γιάννη Καζάζη έκανε η Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο καθηγητής, Γιάννης Καζάζης, πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο γραφείο του στην περιοχή της Καλαμαριάς.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, ο ομότιμος καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Γιάννης Καζάζης, εντοπίστηκε απαγχονισμένος από συνάδελφό του στο κτήριο της Αντιδημαρχείας Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Καλαμαριάς, ο οποίος και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.


Να σημειωθεί πως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.


Ανάρτηση για τον θάνατο του καθηγητή Γιάννη Καζάζη έκανε η Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.


Δείτε την:

Έφυγε ο καθηγητής, ο μεγάλος δάσκαλος, η ψυχή της Επιτροπής «Μία Ελλάδα», ο αγαπημένος δρ Ιωάννης Καζάζης.

Η τραγική αυτή είδηση σκεπάζει με θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα, τα αναρίθμητα παιδιά που δίδαξε σε ολόκληρο τον κόσμο, όσες και όσους είχαμε  την τεράστια τιμή να έρθουμε σε επαφή με αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Κύριε καθηγητά ήταν τιμή μου που σας γνώρισα και συνεργαστήκαμε στενά, που μοιραστήκαμε το σπουδαίο όραμα για τον ενωμένο Οικουμενικό Ελληνισμό. 

Είμαστε φτωχότεροι και αποσβολωμένοι, μα δε θα εγκαταλείψουμε. 

Με οδηγό το έργο σας θα εργαστούμε για να φέρουμε την αλλαγή για την οποία εργαστήκατε όλη σας τη ζωή.

Αντίο κύριε καθηγητά. Θα μας λείψετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365