Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/7 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, βγείτε από το καβούκι σας που περάσατε έναν ολόκληρο μήνα! Ο Ήλιος περνά στο Λέοντα και τον 5ο Οίκο σας του πάθους μέχρι τις 22 Αυγούστου, έναυσμα για να βγείτε ξανά στο προσκήνιο. Είστε έτοιμοι να βρεθείτε με κόσμο για την απαραίτητη θερινή διασκέδαση, όσο το επιτρέπουν οι υγειονομικοί κανόνες.
Ειδικά για τους ελεύθερους προβλέπονται αίσιες προοπτικές στο ρομάντζο, γι’ αυτό κάντε μια ανανέωση στην εμφάνισή σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και κάντε καλλιτεχνικές επιλογές για τις εξόδους σας. Ακόμα κι αν μένετε τα βράδια στο μπαλκόνι με φίλους και το ταίρι σας, μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θα ξετυλίξετε ή θα μαζέψετε το χαλάκι της εξώπορτάς σας;
Με τον Ήλιο να περνά στο Λέοντα και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, δεν θα αντιστέκεστε στο γλυκό δέλεαρ να μείνετε στη φωλιά σας! Είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο, να συναντάτε φίλους στην αυλή ή το μπαλκόνι σας για φαγητό και ποτό.
Ωστόσο, θα αποζητάτε και λίγη ηρεμία για να διαβάσετε ή να εργάζεστε χωρίς περισπασμούς. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να κάνετε διακοπές σας!

ζώδια σήμερα 22/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, παραμερίστε λίγο τη μελέτη των οικονομικών σας και ακούστε την ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση! Ο λαμπερός Ήλιος περνά στο Λέοντα και τον δραστήριο 3ο Οίκο σας, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Είναι ώρα να γίνετε ξανά εξωστρεφείς, να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τον κύκλο σας. Μόνο προσέξτε να μην γίνετε σπάταλοι, δαπανώντας όσα εξοικονομήσατε με πολύ κόπο… Θα περάσετε καλύτερα με ενθουσιώδεις συζητήσεις και την περιπετειώδη διάθεσή σας. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε πολλούς ομοϊδεάτες αναπάντεχα, μέσα από γνωριμίες που θα έχουν προοπτική σε δημιουργικό ή και ρομαντικό επίπεδο!

ζώδια σήμερα 22/07 Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, χαρείτε το τελευταίο κομμάτι της γενέθλιας τούρτας σας και κάντε μία ακόμη μεγαλεπήβολη ευχή! Η δική σας εποχή έφτασε στο τέλος της και πρέπει να στραφείτε σε όσα δεν θέλατε να διαχειριστείτε από τις 20 Ιουνίου. Φροντίζει γι’ αυτό ο Ήλιος, που περνά στο Λέοντα και φορτίζει τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και των οικονομικών. Μην μένετε μόνο σε ευσεβείς πόθους, στήστε ένα καινούργιο σχέδιο δράσης και αρχίστε να βάζετε σε κίνηση τα όνειρά σας!

ζώδια σήμερα 22/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η ετήσια φάση σας της νωχελικότητας λήγει! Ο Ήλιος που σας κυβερνά εγκαταλείπει τα χαλαρά εδάφη του Καρκίνου και τον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας. Τώρα ξεκινά η δική σας γενέθλια περίοδος, που απαιτεί να στήσετε ένα προσωπικό εγχείρημα ανανέωσής σας. Αρχίστε να θέτετε τους νέους στόχους σας, απελευθερωθείτε από όσα και όσους σας πιέζουν ή σας περιορίζουν. Μέχρι τις 22 Αυγούστου εστιάστε μόνο στην έμπνευση για τα επόμενα βήματά σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, έφτασε η στιγμή να ξεκουραστείτε! Ο Ήλιος περνά στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Καιρός να βάλετε σε τάξη κάθε εκκρεμότητα ή/και ακαταστασία, είναι πιο σημαντικό από το να ξεκινήσετε τώρα κάτι καινούργιο. Επίσης, φροντίστε να απαλλαγείτε από ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον τον τρόπο ζωής σας, απομακρυνθείτε από άτομα που αναχαιτίζουν τη δυναμική σας… Θα θέλετε να είστε στην καλύτερη φόρμα σας, όταν ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο μετά τις 22 Αυγούστου! 

ζώδια σήμερα 22/07 Ζυγός

Απλώστε ξανά τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Ζυγοί! Ο χαρωπός Ήλιος περνά στο Λέοντα και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων – και η εξωστρέφεια θα κυριαρχήσει στην καθημερινότητά σας. Ελάτε πάλι κοντά στους ανθρώπους του κύκλου σας που έχουν δημιουργικά και καλλιτεχνικά οράματα. Θα έχετε πολλά να πείτε, μετά την απομάκρυνσή σας κάπως τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδας. Η περίοδος ενδείκνυται για να προκαλέσετε και καθετί που θεωρείτε οικείο: Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να εντοπίσετε ευκαιρίες και ομάδες που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας, από τα χόμπι μέχρι τον ακτιβισμό! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναζωπυρώνεται, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο αποδοτικός Ήλιος μπαίνει στον 10ο Οίκο σας της καριέρας, δίνοντάς της μεγάλη ώθηση μέχρι τις 22 Αυγούστου. Τώρα να εστιάσετε μόνο στις δικές σας επιθυμίες και τα οράματα, φροντίζοντας να ισορροπήσετε τη δουλειά με τη διεύρυνση. Αν τα σχέδιά σας χρειάζονται στήριξη, αναζητήστε τη σε έναν επαγγελματικό σύμβουλο. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σύντομα στην ηγετική θέση που λαχταράτε! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μόνο η περιορισμένη «οπτική» σας μπορεί να σας περιορίσει, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά καθώς ο Ήλιος περνά στον επίσης πύρινο Λέοντα, φωταγωγεί τον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης μέχρι τις 22 Αυγούστου. Αν μέχρι τώρα εστιάζατε σε έναν μόνο στόχο, πλέον μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο και να επεκταθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Αναζητήστε μέρη που σας συναρπάζουν, διεκδικήστε ακόμα και το πιο επικό όνειρό σας… Να ξέρετε ότι αν νιώσετε κάποιον περιορισμό, θα είναι από το μυαλό σας και μόνο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Περνάτε σε μια πιο χαλαρωτική περίοδο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Φροντίζει γι’ αυτό ο Ήλιος, που θα διαμένει στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο σας του συναισθήματος. Τώρα μπορείτε να περιοριστείτε σε λίγες και καλές παρέες, που ίσως κάποιες να γίνουν και στενότερες… Το ζητούμενό σας θα είναι οι προοπτικές, γι’ αυτό ενδώστε στις πολύωρες συζητήσεις μέσω διαδικτύου ή μηνυμάτων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας μέχρι τις 22 Αυγούστου, καθώς θα κεντριστεί και η μυστικιστική σας πτυχή!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Οι σχέσεις μπαίνουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιος θα διαμένει στο Λέοντα και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων μέχρι τις 22 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα ακόμα και οι πιο ανεξάρτητοι Υδροχόοι θα αποζητήσετε το ρομάντζο, την οικειότητα και τη δέσμευση… Αλλά να θυμάστε ότι αυτοί οι τομείς θέλουν προσπάθεια και λαμβάνετε όσα δίνετε. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, εκφραστείτε στις πιο στενές επαφές σας. Ακόμα και οι διαφωνίες μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά, αν είστε πρόθυμοι να δείτε τα μαθήματα που σας δίνουν! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δέστε τα αθλητικά σας και πιάστε τα βαράκια! Καιρός να επιστρέψετε στην ευημερία, καθώς ο Ήλιος θα διαμένει στο Λέοντα και τον 6ο Οίκο σας της υγείας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε το σώμα και το πνεύμα, όσον αφορά τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας. Η εξέλιξή σας θα αρχίσει με μικρά βήματα, αρκεί να απαλλαγείτε από ό,τι δεν αποδίδει πλέον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365